ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΠΕ ΠΕΓΕΙΑΣ: Το ποσό που απέσπασαν οι δράστες – Έδρασαν και πάλι με τον ίδιο ακριβώς τρόπο

ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΠΕ ΠΕΓΕΙΑΣ: Το ποσό που απέσπασαν οι δράστες – Έδρασαν και πάλι με τον ίδιο ακριβώς τρόπο

Σύνδεση με προηγούμενες ληστείες ΣΠΕ που διαπράχθηκαν τους τελευταίους μήνες βλέπουν οι ερευνητές του ΤΑΕ Πάφου, σε σχέση με τη ληστεία που διαπράχθηκε γύρω στις 8:30 το πρωί της Τρίτης 28/11 στη ΣΠΕ Πέγειας με λεία γύρω στις 20.000 χιλιάδες ευρώ.

Του Χρίστου Ζήνωνος

Αρμόδια αστυνομική πηγή, μιλώντας στο ThemaOnline ανέφερε ότι η ληστές, που έφυγαν με ποσό περίπου 20.000 ευρώ, έδρασαν με πανομοιότυπο τρόπο με τις τελευταίες ληστείες σε ΣΠΕ τους τελευταίους μήνες.

Συγκεκριμένα, ο ληστής κρατούσε στρατιωτικό τυφέκιο G3 ενώ μιλούσε ελληνικά και συγκεκριμένα χρησιμοποίησε κυπριακή διάλεκτο, γεγονός που αφήνει στοιχεία για την καταγωγή του, ενώ τον περίμενε και δεύτερος συνεργάτης στο όχημα διαφυγής.

 Ακόμη, ο δράστης για να εισέλθει στο κτήριο της ΣΠΕ Πέγειας έσπασε την πόρτα ασφαλείας.

Κατά τη ληστεία δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO: Αποκαλυπτικός ο ΠτΔ στο «Τ» – Η απάντηση στους επικριτές του, η πρόβλεψη για τις βουλευτικές του 2026 και το μήνυμα στην κοινωνία

VIDEO: Αποκαλυπτικός ο ΠτΔ στο «Τ» – Η απάντηση στους επικριτές του, η πρόβλεψη για τις βουλευτικές του 2026 και το μήνυμα στην κοινωνία

Σε μια πορεία από το Προεδρικό Μέγαρο μέχρι την Πάφο, ο Νίκος Χριστοδουλίδης ανοίγει τις πόρτες του προεδρικού οχήματος για πρώτη φορά σε Μέσο Ενημέρωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE