ΠΑΡΑ-THEMA

Ένα βήμα πριν να αναλάβει Γαλλική ομάδα ο προπονητής της Πάφου – Τι αποκάλυψε ο ίδιος

Ένα βήμα πριν να αναλάβει Γαλλική ομάδα ο προπονητής της Πάφου – Τι αποκάλυψε ο ίδιος

Μια μακροσκελή συνέντευξη παραχώρησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του ο Σλοβένος προπονητής της Πάφου Λούκα Έλσνερ.

 

Ο 35χρονος προπονητής μίλησε για τη ζωή στην Κύπρο, το επίπεδο του πρωταθλήματος μας αλλά φυσικά και για την ομάδα του και την προσπάθεια που καταβάλλεται ώστε να έχουν μια εύκολη παραμονή και γιατί όχι να παλέψουν για την πρώτη εξάδα.

 Σε σχετική ερώτηση για τις συνθήκες στην Κύπρο απάντησε πως ειδικά το καλοκαίρι είναι δύσκολα λόγω των καιρικών συνθηκών και της ζέστης αναγκάζοντας την ομάδα του να προπονείται νωρίς το πρωί ή αργά το απόγευμα. Πρόσθεσε όμως πως είναι θετικό πως υπάρχει μεγάλη ηλιοφάνεια ενώ και η Κύπρος είναι ένα όμορφο νησί.

 Αναφορικά για την ομάδα του σχολίασε πως έγιναν 28 μεταγραφές με εγνωσμένης αξίας ποδοσφαιριστές και στόχος της Πάφου είναι να καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία. Μίλησε για τους Ρώσους που έχουν αναλάβει τα ηνία και σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το ποιους από τους παίκτες του ξεχωρίζει απάντησε τους Κόπριβετς, Μπρούλς, Μοστέφα, Χόριτς και Γκουλόν.

 Θεωρεί ως φαβορί για τον τίτλο ΑΠΟΕΛ, ΑΕΚ και Απόλλωνα σχολιάζοντας πως στο παιχνίδι με τους «γαλαζοκίτρινους» όπου η ομάδα του έχασε με 4-0 δεν υπήρχε τόσο μεγάλη διαφορά εντός αγωνιστικού χώρου, υπήρχε όμως διαφορά στην αποτελεσματικότητα και την πειθαρχία.

 Αποκάλυψε μάλιστα ότι πριν έρθει στο νησί μας και αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Πάφου βρέθηκε ένα βήμα πριν την Γαλλία όπου και έκανε τρία μίτινγκ ώστε να κλείσει στην Sochaux. Στην τελική λίστα είχαν μείνει δύο, ο ίδιος και ο Γερμανός Peter Zeidler με την ομάδα να δίνει τα χέρια τελικά με τον δεύτερο κρίνοντας ότι έχει μεγαλύτερη εμπειρία από τον 35χρονο Σλοβένο.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top