ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ - Μαρτυρία διαζευγμένου πατέρα: «Κατέληξα να κάνω και απόπειρα αυτοκτονίας»

ΛΕΜΕΣΟΣ - Μαρτυρία διαζευγμένου πατέρα: «Κατέληξα να κάνω και απόπειρα αυτοκτονίας»

Για μπαμπάδες-επιταγές κάνει λόγο σε δημοσίευμά του ο Φιλελεύθερος (03/12). Αναφέρεται ασφαλώς στους πατεράδες που όταν χωρίσουν αποκόπτονται από τα παιδία τους, λόγω και της στάσης της πρώην συζύγου, κι η μοναδική σχέση που έχουν με το παιδί είναι... η επιταγή που δίνουν ως διατροφή.

Αυτός είναι και ο λόγος που ιδρύηθηκε ο σύνδεσμος Cyprus Fotherhood Initiative. Έχει ως σκοπό ο πατέρας να αντιμετωπιστεί Από την κοινωνία και την πολιτεία ως ισότιμος γονέας.

Στο πραγματικά ενδιαφέρον δημοσίευμα το οποίο υπογράφει η Μαριλένας Παναγή, καταγράφονται μαρτυρίες πατεράδων. Μια απ´ αυτές είναι συγκλονιστική.

"Για πολύ καιρό δεν με άφηνε η πρώην μου καθόλου να βλέπω το παιδί μου. Τίποτα, Μα τίποτα, δεν μπορεί να γίνει στις περιπτώσεις γονικής αποξένωσης! Πέρασα κατάθλιψη και και είχα καταλήξει να κάνω και απόπειρα αυτοκτονίας! Ευτυχώς με γλύτωσαν άνθρωποι που με αγαπούσαν! Δεν θέλω να πω τίποτα άλλο παρά ένα τεράστιο ΓΙΑΤΙ; Γιατί η κοινωνία μας να συμπεριφέρεται με τον τρόπο αυτό στους χωρισμένους μπαμπάδες;" δήλωσε ο Γ. Π. από την Λεμεσό.

Ο Μ. Χ. από την Λευκωσία ανέφερε: "Δεν φτάνει που είχε η πρώην μου την φύλαξη, δεν μου επέτρεπε ούτε στο τηλέφωνο να μιλήσω στο παιδί, ούτε με ενημέρωνε για τις σχολικές γιορτές. Κι αν ήμουν άφαντος στις σχολικές γιορτές του παιδιού μου φαντάζομαι πως θα έβγαινε και θα έλεγε "να τον άχρηστο τον πατέρα του που δεν ενδιαφέρεται για το παιδί του" Τι κι αν έφταιγε εκείνη; Την ελέγχει κανείς;Όχι... Είναι η μάνα!".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Τσουχτερό πρόστιμο χιλιάδων ευρώ σε 55χρονο - Είχε στην κατοχή του αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα

Τροχαίο με μοτοσικλετιστή: Κρίσιμα ο 26χρονος - Πολύωρη η χειρουργική επέμβαση

Τρόμος για γυναίκα στη Λεμεσό: Τον φιλοξενούσε στο σπίτι της, την χτυπούσε και της έκλεψε το αυτοκίνητο υπό την απειλή μαχαιριού

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»

Νίκος Μιχαλολιάκος: Αποφυλακίζεται υπό όρους - Διαφώνησε ο Εισαγγελέας



Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία βρίσκεται στην Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top