ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Θα προσπαθήσω να επηρεάσω τους παίκτες μου»

«Θα προσπαθήσω να επηρεάσω τους παίκτες μου»

Ο Γιώργος Δώνης παρέθεσε διάσκεψη τύπου ενόψει του παιχνιδιού με την Τότεναμ το οποίο θα διεξαχθεί αύριο (5/12) την Τετάρτη στο Γουέμπλεϊ, στα πλαίσια της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λίγκ.
 
Δείτε τι δήλωσε ο Ελλαδίτης τεχνικός:
 
«Είναι λάθος να συγκρίνουμε τα παιχνίδια της Πρέμιρ με το αυριανό παιχνίδι. Το κάθε παιχνίδι είναι ανοικτό για κάθε αποτέλεσμα. Από την στιγμή που βρεθήκαμε σ΄ αυτό το γκρουπ ήμασταν ρεαλιστές. Ξέραμε τις πιθανότητες. Ήρθαμε στην τελευταία αγωνιστική και έχουμε ελπίδες για το Γιουρόπα. Μας ξέφυγε το παιχνίδι με την Ρεάλ…είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα που θα αγωνιστούμε στο Γουεμπλεϊ. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε σωστά την δουλειά μας. Με την τύχη να διεκδικήσουμε το αποτέλεσμα». 
 
«Στο τακτικό κομμάτι ήμασταν αρκετά καλοί (Ντόρτμουντ). Θα πάμε συντηρητικά. Δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά. Είναι πολύ όμορφο να κάθεσαι στον πάγκο στο Γουέμπλει. Δεν υπάρχει άλλο κίνητρο γι’ εμένα. Θα προσπαθήσω να επηρεάσω όσο πιο πολύ μπορώ τους παίκτες μου για να πάρουμε κάτι το θετικό». 
 
«Το ποδόσφαιρο είναι ποιος θα βάλει την μπάλα στα δίκτυα. Όταν έχουμε αντιπάλους που έχουν ποιότητα να κάνει το μεγάλο παιχνίδι αλλά η ποιότητα να κάνει την διαφορά. Εμείς θα πρέπει να δουλέψουμε σαν ένα σώμα και να είμαστε σκληροί και πειθαρχημένοι». 
 
«Επειδή έχω δει το ρόστερ της Τότεναμ θα κάνει αλλαγές αλλά θα επηρεάσουν πολύ λίγο το παιχνίδι της. Θεωρώ ότι το τακτικό μας κομμάτι δεν αλλάζει κάτι. Είναι διαφορετικό να παίζει στο Κυπριακό πρωτάθλημα. Έχουμε βελτιωθεί αρκετά. Η βελτίωση έρχεται μέσα από την προπόνηση. Είναι διαφορετικό να κάνεις προπόνηση με 13-14 παίκτες και διαφορετικό με 24» 
 
«Είμαστε χαρούμενοι που θα έχουμε τόσο κόσμο μαζί μας αύριο. Είναι κίνητρο για τον κόσμο μας και θα μας δώσει έξτρα δύναμη. Για τον Καρλάο θα δούμε αύριο. Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του» 
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top