ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Να ολοκληρώσει όπως του αξίζει το οδοιπορικό στο Γιουρόπα Ληγκ!

Να ολοκληρώσει όπως του αξίζει το οδοιπορικό στο Γιουρόπα Ληγκ!

Το βράδυ της Πέμπτης (07/12, 20:00), ο Απόλλωνας θα υποδεχθεί στο ΓΣΠ την αγγλική Έβερτον, στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ και θέλει να ολοκληρώσει το οδοιπορικό του με τον καλύτερο τρόπο, με μία νίκη επί των “Ζαχαρωτών”.

Η Λεμεσιανή ομάδα έκανε την υπέρβαση φέτος στην Ευρώπη, φτάνοντας για τρίτη φορά στην ιστορία της στη φάση των ομίλων, όπου είχε μία αξιοπρεπέστατη παρουσία και μπορούσε να συγκέντρωσει περισσότερους βαθμούς.

Υπήρχε όμως διαφορά κλάσης απέναντι σε Αταλάντα κια Λιόν και αυτό φάνηκε κυρίως στους εκτός έδρας αγώνες, όπου ο Απόλλωνας ήθελε, μόχθησε, αλλά δεν μπορούσε για το κάτι παραπάνω.

Κόντρα στην… παραπαίουσα φέτος Έβερτον, η οποία όπως δήλωσε και ο προπονητής της πριν από μερικές ημέρες, θα έχει το μυαλό της στο ντέρμπι με την Λίβερπουλ και θα παραταχθεί με “ρεζέρβες”, η Λεμεσιανή ομάδα έχει μία πολύ καλή ευκαιρία για να πάρει το τρίποντο και να φτάσει στους έξι βαθμούς, τερματίζοντας στην τιμητική 3η θέση, αλλά και για να βάλει στα ταμεία της το διόλου ευκαταφρόνητο (οικονομικό) μπόνους της UEFA.

Τα κίνητρα υπάρχουν και είναι αρκετά και δελεαστικά και άπαντες στο Κολόσσι δηλώνουν αποφασισμένοι να μην αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη, χαρίζοντας στον κόσμο τους μία ακόμα ιστορική ευρωπαϊκή βραδιά, κόντρα σε έναν αντίπαλο που προέρχεται από το κορυφαίο ίσως πρωτάθλημα στον κόσμο!

Η βραδιά στο ΓΣΠ πάντως, θα ξυπνήσει και μνήμες από τα παλιά, αφού η διοίκηση του Απόλλωνα ανακοίνωσε πως θα τιμήσει πριν από την έναρξη του αγώνα, τους Σανγκόι, Χαμντανί, Γκαρσία και Γκίε για την προσφορά τους στον σύλλογο και αυτό από μόνο του, είναι ένα επιπλέον δυνατό κίνητρο, για να “οδηγήσει” αρκετό κόσμο στο γήπεδο της πρωτεύουσας!

Από εκεί και πέρα, στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Σωφρόνης Αυγουστή ενδεχομένως να έχει στο μυαλό του και το ντέρμπι της ερχόμενης Δευτέρας με αντίπαλο την Ομόνοια και αυτό, ίσως τον αναγκάσει να προφυλάξει 2-3 παίκτες-“κλειδιά”, ενώ ίσως δώσει χρόνο συμμετοχής και σε κάποιους παίκτες που μέχρι τώρα δεν πήραν πολλές ευκαιρίες…

Με αυτά τα δεδομένα, η ενδεκάδα μοιάζει με “γρίφο”, με τον Κύπριο τεχνικό να έχει αρκετά διλήμματα στον καταρτισμό του αγωνιστικού του πλάνου.

Αξίζει να σημειωθεί πως αν ο Απόλλωνας κερδίσει, αυτή η νίκη θα είναι ιστορική για τον Σωφρόνη Αυγουστή, αφού θα είναι η πρώτη του ως προπονητής της Λεμεσιανής ομάδας σε φάση ομίλων ευρωπαϊκής διοργάνωσης…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top