ΠΑΦΟΣ: Αστυνομικοί σε ρόλο βαφέα – Βοήθησαν και στα “κουτσοδούλεια” - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΠΑΦΟΣ: Αστυνομικοί σε ρόλο βαφέα – Βοήθησαν και στα “κουτσοδούλεια” - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Έπιασαν για λίγο τις μπογιές και τα πινέλα και άρχισαν δουλειά οι αστυνομικοί στην Πάφο, την Δευτέρα 4/12, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Εθελοντισμού.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει δημοσίευση της Αστυνομίας Κύπρου στο Facebook, μέλη τις Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, επισκέφθηκαν το Κέντρο Παρέμβασης για άτομα με αυτισμό Πάφου, όπου εργάστηκαν εθελοντικά, βάφοντας την ξύλινη περίφραξη του Κέντρου, ενώ βοήθησαν και σε άλλες καθημερινές εργασίες.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Κλείδωσε» η συνάντηση του ΠτΔ με Ερχιουρμάν - Θα λάβει χώρα στην οικία του Ντανιέ

«Κλείδωσε» η συνάντηση του ΠτΔ με Ερχιουρμάν - Θα λάβει χώρα στην οικία του Ντανιέ

Η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη κ. Τουφάν Έρχιουρμαν θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου, στις 9.30π.μ., στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, στην περιοχή του αεροδρομίου Λευκωσίας. 

BEST OF TOTHEMAONLINE