Προτίμησαν τον καναπέ… (photos)

Προτίμησαν τον καναπέ… (photos)

Στο ΓΣΠ διεξάγεται ένα ντέρμπι στο οποίο παλαιότερα είχε σημειωθεί ρεκόρ εισιτηρίων, ωστόσο η 15η αγωνιστική δεν είναι γούρικη όσον αφορά την προσέλευση για την Ομόνοια και τον Απόλλωνα.

Ο κόσμος στις κερκίδες δεν ξεπερνά τις 5.000 με τον ακριβέστατο αριθμό να είναι 4.789, μία εικόνα που δείχνει ότι οι φίλαθλοι προτίμησαν τους καναπέδες τους, και την τηλεόραση, ή τις δουλειές τους, διότι η Δευτέρα αποτελεί μία εργάσιμη μέρα στο νησί μας.

Δείτε την εικόνα εντός του γηπέδου:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι  διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Η προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη ουσιαστική συνέχεια της κινητικότητας που προκάλεσε η πρόσφατη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE