Τέσσερις Έλληνες ποδοσφαιριστές σε κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού

Τέσσερις Έλληνες ποδοσφαιριστές σε κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού

Η εξάρθρωση κυκλώματος παράνομου στοιχηματισμού στη Λάρισα, αποκάλυψε την εμπλοκή τεσσάρων Ελλήνων ποδοσφαιριστών στα στημένα ματς και στη στοιχηματική απάτη.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ», το μεσημέρι της προηγούμενης Δευτέρας συνελήφθησαν δύο διαχειριστές παράνομης διαδικτυακής στοιχηματικής ιστοσελίδας και διαπιστώθηκε ότι είχαν κωδικό χρήστη τέσσερις ποδοσφαιριστές ΠΑΕ της Football League, οι οποίοι πόνταραν στους αγώνες της ομάδας τους!

Μάλιστα σε ορισμένες περιπτώσεις η συγκεκριμένη ομάδα δέχτηκε πολλά γκολ μέσα στην έδρα της. Η εκτίμηση που υπάρχει είναι ότι ο αντίπαλος δεν μετείχε στο στήσιμο του αγώνα.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι οι τέσσερις συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές, συνευρίσκονται σε καφετέρια και εμφανίζονται να έχουν στενές σχέσεις μεταξύ τους.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απέρριψε την υποψηφιότητα του Κωστή Ευσταθίου το Πολιτικό Γραφείο της ΕΔΕΚ – Εκτός εκλογικής κούρσας ο πρώην βουλευτής του κόμματος

Απέρριψε την υποψηφιότητα του Κωστή Ευσταθίου το Πολιτικό Γραφείο της ΕΔΕΚ – Εκτός εκλογικής κούρσας ο πρώην βουλευτής του κόμματος

Εκτός διαδικασίας για την προεδρία της ΕΔΕΚ μένει ο Κωστής Ευσταθίου, μετά την απόρριψη της υποψηφιότητάς του από το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος, το οποίο συνεδρίασε το βράδυ της Δευτέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE