ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άγγελος Βότσης: Οι κουρεμένοι είναι οι κοροϊδεμένοι

 Άγγελος Βότσης:  Οι κουρεμένοι είναι οι κοροϊδεμένοι

Ο Βουλευτής του ΔΗΚΟ Άγγελος Βότσης αναφέρθηκε στους κουρεμένους καταθέτες, τους  όποιους όπως είπε πρέπει να αποκαλούμε κοροϊδεμένους, καθώς η Κυβέρνηση με τον τρόπο που διαχειρίζεται το ζήτημα τους διαπράττει ύβρη.
 

Εξηγώντας ότι τους χαρακτηρίζει κοροϊδεμένους παρέθεσε,  το ιστορικό «της ύβρης» λέγοντας ότι με το αίτημα του ΔΗΚΟ μετά από εγγραφή αυτεπάγγελτων θεμάτων για το ταμείο στήριξης των κουρεμένων καταθετών και την κατάθεση πρότασης νόμου από τον Πρόεδρο του ΔΗΚΟ για τη σύσταση για της σύσταση ταμείου Αλληλεγγύης, ο μεν Υπουργός Οικονομικών ήταν αρνητικός, ο δε Πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών Αβέρωφ Νεοφύτου δεν έθετε προς συζήτηση την πρόταση νόμου του Νικόλα Παπαδόπουλου.
 
Ο κ. Βότσης είπε ότι η Κυβέρνηση με προεκλογικό πυροτέχνημα περιέλαβε στον Συμπληρωματικό Προϋπολογισμό κονδύλι 25 εκ. για το ταμείο Αλληλεγγύης και πρόσθεσε ότι το κονδύλι έχει σταυρωθεί και το ΔΗΚΟ θα συγκατανεύσει σε αποδέσμευση  όταν τεθεί προς ψήφιση η πρόταση του Προέδρου του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλου.
 
Δήλωσε ότι αυτό μπορεί να συζητηθεί σε έκτακτες συνεδρίες της Επιτροπής Οικονομικών και να ψηφιστεί σε έκτακτη συνεδρία της Ολομέλειας της Βουλής, μέχρι την 31η Δεκεμβρίου.
 
Αναμένουμε να τιμωρηθούν αυτόν τον αιώνα οι ένοχοι για την καταστροφή της κυπριακής οικονομίας και προκάλεσαν τα όσα δεινά στον κυπριακό λαό, συνέχισε.
 
Ο κ. Βότσης είπε στη συνέχεια ότι η Κυβέρνηση δεν έχει πρόταση για αντιμετώπιση της ωρολογιακής βόμβας της κυπριακής οικονομίας, τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια.
 
Εξέφρασε ανησυχία για τον χαμηλό βαθμό υλοποίησης του αναπτυξιακού προϋπολογισμού και είπε ότι η "κυβερνητική πολιτική κόβει κομματάκια – κομματάκια τη ραχοκοκαλιά της οικονομίας", τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τη χαρίζει στα μεγάλα συμφέροντα,

Η ψηλότερη τάξη απολαμβάνει αυξημένα προνόμια σε βάρος των μικρομεσαίων, συνέχισε προσθέτοντας ότι η Κυβέρνηση έχει εξυπηρετήσει μέσα από τα ωράρια των καταστημάτων δύο με τρεις μεγάλες επιχειρήσεις και έχει οδηγήσει δεκάδες και εκατοντάδες μικρά και μεσαία καταστήματα.
 
Σε ό,τι αφορά τους υδρογονάνθρακες η Κυβέρνηση παίρνει θετικό πρόσημο όπως και στον τουρισμό.
 
Διατύπωσε τη θέση ότι απαιτείται ο καθορισμός κοινής ΑΟΖ με την Ελλάδα, όπως έγινε με το Ισραήλ και την Αίγυπτο,  για να αποκρουστούν οι επιβουλές της Τουρκίας στα  ανατολικά τεμάχια της ΑΟΖ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Ιωάννα Μαλέσκου: Υπέρλαμπρη στην πρεμιέρα της - Στο πλευρό της Μικρούτσικος και Τάσος Τρύφωνος - Δείτε βίντεο



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top