ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Δυσάρεστα τα νεότερα από την Λακατάμια - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Δυσάρεστα τα νεότερα από την Λακατάμια - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δυστυχώς είναι δυσάρεστα τα νέα σε ό'τι αφορά στο τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στη Λακατάμια το μεσημέρι της Τετάρτης 13/12.

Νεκρός είναι ο άτυχος μοτοσικλετιστής ο οποίος ενεπλάκη γύρω στις 14:00 στο τροχαίο πλησίον της Λεωφόρου Τσερίου. 

Όπως ενημερωθήκαμε, πρόκειται για νεαρό άντρα. 

Οι πληροφορίες της ιστοσελίδας μας αναφέρουν πως ο άτυχος μοτοσικλετιστής φορούσε κράνος ασφαλείας.

Οι ακριβείς συνθήκες διερευνώνται από την Αστυνομία.

Δημοσιεύουμε φωτογραφίες με αλλοίωση καθώς δεν έχουν ενημερωθεί για το τραγικό συμβάν οι οικείοι των εμπλεκομένων στο δυστύχημα. 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Θα ενημερώσει Εθνικό Συμβούλιο για αφθώδη και μέτρα για επιπτώσεις πολέμου ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αν ζητηθεί

Λετυμπιώτης: Θα ενημερώσει Εθνικό Συμβούλιο για αφθώδη και μέτρα για επιπτώσεις πολέμου ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αν ζητηθεί

Αν ζητηθεί κατά τη συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, θα ενημερώσει και για τα θέματα του αφθώδους πυρετού και των μέτρων για τις οικονομικές συνέπειες της πολεμικής σύρραξης στην περιοχή, δήλωσε στο ΚΥΠΕ, απαντώντας σε ερώτηση, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE