Ξανά… στους πάγκους ο Αντρέας Μιχαηλίδης!

Ξανά… στους πάγκους ο Αντρέας Μιχαηλίδης!

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από τον Άρη Λεμεσού, ο Ανδρέας Μιχαηλίδης θα επιστρέψει στους πάγκους των Κυπριακών γηπέδων, όχι φυσικά για να αναλάβει την ομάδα της «ελαφράς ταξιαρχίας» αλλά για τον φιλανθρωπικό αγώνα που θα λάβει χώρα στο Τσίρειο στις 23 Δεκεμβρίου.

Δείτε την επίσημη ενημέρωση από τον Άρη:

«Ο λόγος βέβαια για τον Ανδρέα Μιχαηλίδη ο οποίος θα αναλάβει το δύσκολο καθήκον του κοουτσαρίσματος της Εθνικής Παλαιμάχων για τον Φιλανθρωπικό αγώνα της 23ης Δεκεμβρίου στο Τσίρειο».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ σε Τ/κ: «Μπορεί να επιτευχθεί μια λύση win-win» - Η αναφορά στην Τριμερή Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ

Μήνυμα ΠτΔ σε Τ/κ: «Μπορεί να επιτευχθεί μια λύση win-win» - Η αναφορά στην Τριμερή Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ

Δεν μπορούμε να επιλέγουμε για συζήτηση ένα από τα έξι κεφάλαια του πλαισίου Γκουτέρες, δήλωσε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, λέγοντας παράλληλα «ας συζητήσουμε όλα τα κεφάλαια μαζί».