ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανόρθωση και Stoiximan μοίρασαν δώρα, χαμόγελα και χαρά σε μικρά παιδιά!

Ανόρθωση και Stoiximan μοίρασαν δώρα, χαμόγελα και χαρά σε μικρά παιδιά!

Η Ανόρθωση μαζί με την στοιχηματική εταιρεία και χορηγό της ομάδας της Αμμοχώστου, επισκέφθηκαν το Ειδικό Σχόλειο Άγιος Σπυρίδωνας στην Λάρνακα και μοίρασαν δώρα, χαρά και χαμόγελα στα μικρά παιδιά.

Δείτε την επίσημη ενημέρωση από την Ανόρθωση για την τελετή:

Παίκτες και παράγοντες της Ανόρθωσης Αμμοχώστου σε συνεργασία με τη κορυφαία στοιχηματική ελληνική εταιρεία και χορηγό της ομάδας μας, Stoiximan, μοίρασαν δώρα και χαρά στα παιδιά του Ειδικού Σχολείου Άγιος Σπυρίδωνας στην Λάρνακα, σε μια σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε σήμερα η ώρα 14:00 στις εγκαταστάσεις του Σχολείου.

Η Ανόρθωση και η Stoiximan ένωσαν τις δυνάμεις τους και ανταποκρινόμενοι θετικά στο κάλεσμα της Λέσχης Lions Λάρνακας, για την αγορά εξειδικευμένου φυσιοθεραπευτικού εξοπλισμού που θα καλύψει τις ανάγκες του Ειδικού Σχολείου, προσέφεραν το ποσό των πέντε χιλιάδων ευρώ (5.000).

Στο σχολείο έδωσαν το παρών τους εκ μέρους της Ανόρθωσης ο αναπληρωτής Πρόεδρος της Ανόρθωσης, Δρ Κυριακός Γιάγκου, ο ποδοσφαιριστής Παναγιώτης Αρτυματάς, ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας κ. Σάββας Πηλακούτας όπως και ο υπεύθυνος Μάρκετινκ της ομάδας, Σπυρίδων Λεοντάρης, ενώ την εταιρεία Stoiximan εκπροσώπησαν o Άγγελος Χοντουλίδης και ο Κωνσταντίνος Ντάλτας.

Ο Δρ. Κυριακός Γιάγκου απευθυνόμενος προς τους εκπαιδευτικούς αλλά και τα παιδιά που ήταν παρών στο χώρο εκείνη την στιγμή, εξήρε το δύσκολο έργο που επιτελούν οι δάσκαλοι και το σχολείο γενικότερα, εκφράζοντας παράλληλα και το σεβασμό του ενώ ενόψει των εορτών ευχήθηκε δύναμη, κουράγιο και πάνω απ’ όλα υγεία σε όλους, ώστε να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο την πολύ σημαντική προσπάθεια που καταβάλουν καθημερινά, έτσι ώστε όλα στο σχολείο να κυλούν απόλυτα ομαλά και αρμονικά.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top