ΤΣΕΡΙ: Φωτιά σε όχημα - Διερευνώνται τα αίτια

ΤΣΕΡΙ: Φωτιά σε όχημα - Διερευνώνται τα αίτια

Φωτιά σε όχημα ξέσπασε το απόγευμα της Τετάρτης 13/12, σε ανοιχτό χώρο στο Τσέρι.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η ώρα 18:00 το απόγευμα, λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα μάρκας CHEVROLET σταθμευμένο σε ανοιχτό χώρο στην οδό Θερμοπυλών στο Τσέρι.

Στο σημείο ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λακατάμιας με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 18.39.

Από την πυρκαγιά το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές στο μπροστινό μέρος του.

Τα αίτια της πυρκαγιά θα διερευνηθούν την Πέμπτη 14/12 σε συνεργασία της Πυροσβεστικής με την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE