Έκανε οτοστόπ και κατέληξε στην άκρη του δρόμου βιασμένος από δύο γυναίκες - Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ο 25χρονος άντρας

Έκανε οτοστόπ και κατέληξε στην άκρη του δρόμου βιασμένος από δύο γυναίκες - Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ο 25χρονος άντρας

Παρόμοια περιστατικά έχουν σημειωθεί επανειλημμένα στη Νότια Αφρική

 

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Νότιας Αφρικής ένας 25χρονος άνδρας, που δεν θα μπορούσε να φανταστεί πώς θα κατέληγε το οτοστόπ που έκανε.

Ένα αυτοκίνητο με δύο μεσήλικες γυναίκες σταμάτησε να τον πάρει και με την απειλή όπλου τον ανάγκασαν να πιει μια άγνωστη ουσία και στη συνέχεια τον βίασαν! Στη συνέχεια, σύμφωνα με την εφημερίδα Metro, τον παράτησαν στην άκρη του δρόμου και εξαφανίστηκαν.

Αυτό είναι ένα από τα πολλά περιστατικά βιασμών που σημειώνονται στη Νότια Αφρική. Τον περασμένο Μάιο ένας 23χρονος κατήγγειλε ότι βιαζόταν για τρεις μέρες από μια συμμορία γυναικών, που τον είχε «ποτίσει» με άγνωστη ουσία.

Ο 25χρονος είχε λιποθυμήσει και όταν συνήλθε βρισκόταν σε ένα δωμάτιο με ένα κρεβάτι, ενώ πολλές γυναίκες τον ανάγκαζαν να πίνει ενεργειακά ποτά και τον βίαζαν.

 

Από NewsBeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE