Ο Πέτεφ… κέρδισε και αυτόν τον προπονητή για τον πάγκο της Ομόνοιας (pic)

Ο Πέτεφ… κέρδισε και αυτόν τον προπονητή για τον πάγκο της Ομόνοιας (pic)

Ήδη ανακοινώθηκε ο νέος προπονητής της Ομόνοιας.

Αυτός είναι ο γνώριμος μας από το πέρασμα του προ ετών από τον πάγκο της ΑΕΛ, Βούλγαρος κόουτς, Ιβάιλο Πέτεφ.

Πολλά ονόματα γράφτηκαν πως απασχόλησαν τη διοίκηση Αντώνη Τζιωνή για να διαδεχθεί ένας εξ αυτών τον Πάμπο Χριστοδούλου.

Εντούτοις, η στήλη ενημερώθηκε και σας το μεταφέρει από καλή πηγή πως ένας προπονητής που εξετάστηκε από την επιτροπή προγραμματισμού της Ομόνοιας, υπήρξε θετική άποψη από κάποιους, αλλά δεν προχώρησε η περίπτωση του είναι ο Σέρβος κόουτς, Ραντοβάν Σούρτσιτς (Radovan Curcic).

Μεταξύ άλλων ομάδων, ο 45χρονος (10-01-1972) προπονητής περηφανεύεται και το έχει στα θετικά της μέχρι στιγμής καριέρα του το ότι διετέλεσε ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ανδρών Σερβίας.  

Όπως και να ΄χει, πάντως, αυτό είναι απλά για ενημέρωση, σημασία έχει ότι η Ομόνοια προχωράει με τον νέο της προπονητή, Ιβάιλο Πέτεφ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE