ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τον ανακοίνωσε ο Κίρζης! «Αιώνια» στον Θρύλο ο Αυγουστή (video)

Τον ανακοίνωσε ο Κίρζης! «Αιώνια» στον Θρύλο ο Αυγουστή (video)

Μιλώντας στο δείπνο που παρέθεσε η διοίκηση της ποδοσφαιρικής εταιρείας του Απόλλωνα στους χορηγούς, ο πρόεδρος, Νίκος Κίρζης, ανακοίνωσε την υπογραφή νέου συμβολαίου με τον προπονητή, Σωφρόνη Αυγουστή.

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι μέχρι το 2020 θα είναι στον Απόλλωνα ο Σωφρόνης» ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του προέδρου, Νίκου Κίρζη.

Τα λόγια Αυγουστή παίρνοντας τον λόγο:

«Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου που δεν είναι άλλοι από τους ποδοσφαιριστές μου γιατί αυτοί αγωνίζονται και αυτοί τα δίνουν όλα στο γήπεδο. Είναι από αυτούς που η ομάδα έγινε δυνατή και περήφανη».

Πέρα της ανακοίνωσης Αυγουστή, ο Νίκος Κίρζης, τόνισε τα εξής:

«Είναι δύο οι στόχοι .  Ο πρώτος στόχος είναι ο Απολλωνίστας να έχει το δικό του γήπεδο. Μετά από πολλή χρόνο και επιμονή σε συνεργασία με τα άλλα καταφέραμε κάτι απίστευτα σημαντικό. Έχουμε μπει σε προσφορές και αν όλα πάνε καλά μέχρι το 2018 θα πάρει σάρκα και οστά το γήπεδο. Ο μεγάλος στόχος μας όμως είναι το πρωτάθλημα. Νιώθω εγώ αλλά και όλοι μας πως φέτος είναι η χρονιά μας. Έχουμε πάρα πολλές καλές ελπίδες  για να πετύχουμε αυτό τον στόχο».

Η ανακοίνωση Αυγουστή:

«H Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της μέχρι τον Μάιο του 2020, με τον προπονητή μας κ. Σωφρόνη Αυγουστή.

Ευχόμαστε σ΄ένα δικό μας άνθρωπο κάθε επιτυχία, οδηγώντας τον Απόλλωνα Λεμεσού σε νέες επιτυχίες εντός και εκτός συνόρων».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top