ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χαμός στον υπόγειο χώρο στάθμευσης πολυκαταστήματος – Κινητοποιήθηκε και η Τροχαία

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χαμός στον υπόγειο χώρο στάθμευσης πολυκαταστήματος – Κινητοποιήθηκε και η Τροχαία

Το αδιαχώρητο συνέβη το απόγευμα της Κυριακής 24/12 σε όλα σχεδόν τα πολυκαταστήματα λόγω και των εορτών.

Ο περισσότερος κόσμος επέλεξε να περάσει την παραμονή των Χριστουγέννων βολτάροντας σε καταστήματα, για να κάνει μάλιστα και τα τελευταία του ψώνια ενόψει και των γιορτών που έφτασαν!

Σύμφωνα με πληροφορίες που εξασφάλισε το ThemaOnline, από νωρίς το απόγευμα της Κυριακής 24/12, επικρατεί ένας μικρός χαμός στον υπόγειο χώρο στάθμευσης πολυκαταστήματος στην Λευκωσία, λόγω την πυκνής τροχαίας κίνησης που προκλήθηκε από τον κόσμο που επισκέφθηκε το κατάστημα.

Στο σημείο έσπευσε και αστυνομική δύναμη της Τροχαίας, για να βοηθήσει στην ομαλή κίνηση των οχημάτων.

Οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και υπομονετικοί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE