ΛΕΜΕΣΟΣ: Απεβίωσε γνωστός επιχειρηματίας – Η παράκληση της οικογένειας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Απεβίωσε γνωστός επιχειρηματίας – Η παράκληση της οικογένειας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Θλίψη σκόρπισε στον επιχειρηματικό και όχι μόνο κόσμο η είδηση του θανάτου του γνωστού επιχειρηματία, από τη Λεμεσό και πρόεδρο του Ομίλου Εταιριών ΕΚΑ, Λούη Μ. Λοϊζίδη.

Ο Λούης Λοϊζίδης, απεβίωσε την Παρασκευή 22/12/2017, σε ηλικία 82 ετών και η κηδεία του θα τελεστεί την Τετάρτη 27/12/2017, η ώρα 14:00 στον ιερό ναό Αγίου Κοσμά Αιτωλού (Σφαλαγγιώτισσα), στον Άγιο Αθανάσιο Λεμεσού.

Η ΕΚΑ για πολλά χρόνια στήριζε ένα από τα πιο ιστορικά αθλητικά σωματεία της Κύπρου. Ο λόγος για την Αθλητική Ένωση Λεμεσού.

Αντί στεφάνων, η οικογένεια παρακαλεί όπως να γίνονται εισφορές για τον Σύνδεσμο Γονέων και Φίλων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες και για τον Σύνδεσμο Funraising Morfosis.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ-Οικολόγοι- Μάχη επιβίωσης στην τελική ευθεία των εκλογών

Βουλευτικές: ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ-Οικολόγοι- Μάχη επιβίωσης στην τελική ευθεία των εκλογών

Με την αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές να έχει εισέλθει στην τελική ευθεία, το ενδιαφέρον δεν περιορίζεται πλέον στους ισχυρούς παίκτες του πολιτικού σκηνικού. Αντίθετα, η πιο σκληρή και αβέβαιη μάχη δίνεται από τα μικρά κόμματα, τα οποία βρίσκονται αντιμέτωπα με ένα ωμό δίλημμα: κοινοβουλευτική επιβίωση ή πολιτική περιθωριοποίηση.