ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στην τελευταία του κατοικία ο άτυχος Νίκος Νικολαΐδης - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στην τελευταία του κατοικία ο άτυχος Νίκος Νικολαΐδης - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η εξόδιος ακολουθία του Νίκου Νικολαϊδη, του άτυχου 71χρονου που βρέθηκε νεκρός το μεσημέρι της Τετάρτη 27/12, σε περιοχή μεταξύ των Μανδρiών της Λεμεσού και του Αγίου Νικολάου Πάφου,θα τελεσθεί την Παρασκευή 29/12.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Νικολαϊδης, κηδεύεται στις 14:00 την Παρασκευή 29/12, από τον ιερό ναό Αγίου Ιωάννη Ελεήμονα στη Λεμεσό, ενώ η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο Αγίου Νικολάου.

Θυμίζουμε ότι, τον άτυχο Νικολαΐδη, εντόπισε πολίτης γύρω στις 12:00 το μεσημέρι και ενημέρωσε άμεσα τις αρχές.

Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις αλλά και από την αυτοψία που διενήργησε η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα, φαίνεται ότι ο άτυχος 71χρονος κατέβηκε από το όχημα του κρατώντας το κυνηγετικό του όπλο και ένα κουβά. 

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΝΕΚΡΟΣ – ΜΑΝΔΡΙΑ: Τραγικές συγκυρίες έφεραν... πυροβολισμό στο κεφάλι

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες όταν ακούμπησε το όπλο στο έδαφος αυτό εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα να δεχτεί σφαίρα στο κεφάλι. 

Ο άτυχος άντρας μετά το χτύπημα έπεσε στη χαράδρα βάθους 10 μέτρων. Να σημειωθεί ότι το όπλο του εντοπίστηκε δίπλα απο το αυτοκίνητό του. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top