ΛΕΜΕΣΟΣ: Στην τελευταία του κατοικία ο άτυχος Νίκος Νικολαΐδης - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στην τελευταία του κατοικία ο άτυχος Νίκος Νικολαΐδης - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η εξόδιος ακολουθία του Νίκου Νικολαϊδη, του άτυχου 71χρονου που βρέθηκε νεκρός το μεσημέρι της Τετάρτη 27/12, σε περιοχή μεταξύ των Μανδρiών της Λεμεσού και του Αγίου Νικολάου Πάφου,θα τελεσθεί την Παρασκευή 29/12.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Νικολαϊδης, κηδεύεται στις 14:00 την Παρασκευή 29/12, από τον ιερό ναό Αγίου Ιωάννη Ελεήμονα στη Λεμεσό, ενώ η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο Αγίου Νικολάου.

Θυμίζουμε ότι, τον άτυχο Νικολαΐδη, εντόπισε πολίτης γύρω στις 12:00 το μεσημέρι και ενημέρωσε άμεσα τις αρχές.

Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις αλλά και από την αυτοψία που διενήργησε η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα, φαίνεται ότι ο άτυχος 71χρονος κατέβηκε από το όχημα του κρατώντας το κυνηγετικό του όπλο και ένα κουβά. 

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΝΕΚΡΟΣ – ΜΑΝΔΡΙΑ: Τραγικές συγκυρίες έφεραν... πυροβολισμό στο κεφάλι

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες όταν ακούμπησε το όπλο στο έδαφος αυτό εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα να δεχτεί σφαίρα στο κεφάλι. 

Ο άτυχος άντρας μετά το χτύπημα έπεσε στη χαράδρα βάθους 10 μέτρων. Να σημειωθεί ότι το όπλο του εντοπίστηκε δίπλα απο το αυτοκίνητό του. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Σημείο καμπής στις διαπραγματεύσεις - Η πρώτη συνάντηση των Χριστοδουλίδη-Ερχουρμάν και η καθοριστική αμερικανική διάσταση

Κυπριακό: Σημείο καμπής στις διαπραγματεύσεις - Η πρώτη συνάντηση των Χριστοδουλίδη-Ερχουρμάν και η καθοριστική αμερικανική διάσταση

Μια εξαιρετικά κρίσιμη περίοδος ανοίγει για το Κυπριακό, με δύο παράλληλες εξελίξεις να αναβαθμίζουν τη διπλωματική κινητικότητα γύρω από το εθνικό ζήτημα: Την επικείμενη πρώτη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον νέο κατοχικό ηγέτη και την ιδιαίτερα σημαντική επίσκεψη του Υπουργού Εξωτερικών Κωνσταντίνου Κόμπου στην Ουάσιγκτον, όπου θα συναντηθεί με τον Αμερικανό ΥΠΕΞ Μάρκο Ρούμπιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE