Σε νορμάλ ώρα… το «ελ κλάσικο» του δευτέρου γύρου!

Σε νορμάλ ώρα… το «ελ κλάσικο» του δευτέρου γύρου!

Mπορεί την προπαραμονή των Χριστουγέννων το clasico να διεξήχθη μεσημέρι, αλλά στον δεύτερο γύρο θα το απολαύσουμε βράδυ, όπως πρέπει!

Η ισπανική λίγκα αποφάσισε την διεξαγωγή του clasico στις 23 Δεκεμβρίου στις 13:00 (τοπική ώρα), ώστε να μπορέσουν να το παρακολουθήσουν και οι Ασιάτες φίλαθλοι. 

Αυτό, φυσικά, προκάλεσε έντονη αντίδραση στους Ευρωπαίους κι έτσι η τάξη αποκαθίσταται στον δεύτερο γύρο. 

Το παιχνίδι ανάμεσα στη Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλγια την 36η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν ορίστηκε για την Κυριακή, 6 Μαΐου, και ώρα 20:45 τοπική (21:45 ώρα Ελλάδος).

Έτσι, θα μπορέσουν να το παρακολουθήσουν καλύτερα και στην Αμερική! 
 
sdna.gr
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Συναντήσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κατάθεση υποψηφιότητας από τον διαγραφέντα Κωστή Ευσταθίου, συναινετικές διαδικασίες οι οποίες για κάποια στελέχη και πρώην μέλη της ΕΔΕΚ, θα μπορούσαν να ενώσουν το κόμμα, όλα αυτά, συνθέτουν το σημερινό σκηνικό, ημέρα κατά την οποία, ο Κωστής Ευσταθίου, θα προχωρήσει στην απόφασή του, να καταθέσει ενώπιον του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, την υποψηφιότητά του, για την προεδρία του κόμματος. Μέχρι στιγμής, υποψήφιοι για την προεδρία της ΕΔΕΚ, είναι οι, Μορφάκης Σολομωνίδης και Μάριος Χαννίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE