ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Έκρυψε τον καπνό για ναργιλέ σε συσκευασίες φαγητού

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Έκρυψε τον καπνό για ναργιλέ σε συσκευασίες φαγητού

Κατασχέθηκαν το Σαββάτο (30/12) 14 κιλά αδασμοαφορολόγητου καπνού για ναργιλέ στο Αεροδρόμιο Λάρνακας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Τελωνείων, το απόγευμα του Σαββάτου κατά τον ακτινοδιαγνωστικό έλεγχο των αποσκευών των επιβατών της πτήσης MS 741, η οποία έφθασε στη Λάρνακα από το Κάιρο της Αιγύπτου, Λειτουργοί του Τμήματος Τελωνείων εντόπισαν στις αποσκευές ενός Αιγύπτιου επιμελώς κρυμμένα σε συσκευασίες φαγητού, συνολική ποσότητα 14 κιλών καπνού για ναργιλέ μάρκας AL FAKHER.

Ο εν λόγω επιβάτης συνελήφθηκε από το Τμήμα Τελωνείων για τα αυτόφωρα αδικήματα της παράλειψης δήλωσης, της δόλιας αποφυγής καταβολής δασμών και φόρων και της παράνομης κατοχής αδασμοαφορολογήτων εμπορευμάτων, ενώ η ανευρεθείσα ποσότητα καπνού, η δασμοφορολογική επιβάρυνση του οποίου ανέρχεται στα € 8,923 περίπου, κατασχέθηκε από τις Τελωνειακές Αρχές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE