Ξεκαθαρίζει μέχρι τις 3 Ιανουαρίου το θέμα με το ψηφοδέλτιο

Ξεκαθαρίζει μέχρι τις 3 Ιανουαρίου το θέμα με το ψηφοδέλτιο

Την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου θα δοθεί στην Υπηρεσία Εκλογών η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας.

Το ζήτημα έχει να κάνει με τις ενστάσεις που ηγέρθησαν ενστάσεις για το έμβλημα και το λεκτικό που το συνοδεύει την υποψηφιότητα του Χάρη Αριστείδου.

Ο Βοηθός Γενικός Εφορος Εκλογών Δημήτρης Δημητρίου δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι η Υπηρεσία Εκλογών «πήρε μήνυμα από τη Νομική Υπηρεσία ότι η γνωμάτευση θα διαβιβαστεί στον ‘Εφορο Εκλογών αύριο (Τετάρτη).

Στη σύσκεψη του Σαββάτου, που πραγματοποιήθηκε με τους εκπροσώπους των υποψηφίων, ώστε να αποφασιστούν τα χαρακτηριστικά του ψηφοδελτίου, τα επιτελεία Αναστασιάδη και Μαλά ήγειραν θέμα για το έμβλημα του Χάρη Αριστείδου, το οποίο εικονίζει χειροπέδες και το λεκτικό «Χειροπέδες στους κλεφτοπολιτικάντηδες». Τα δύο επιτελεία έκριναν ότι το έμβλημα και το λεκτικό που επιθυμεί να χρησιμοποιήσει για την υποψηφιότητα του ο κ. Αριστείδου, είναι προσβλητικά.

Ο κ. Δημητρίου είπε ότι χρόνος υπάρχει, καθώς ο προγραμματισμός για την εκτύπωση ψηφοδελτίων είναι για τις 7 Ιανουαρίου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνεχίζεται ο διάλογος για την ΑΤΑ – Μετά τους εργοδότες βλέπει τις συντεχνίες ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Συνεχίζεται ο διάλογος για την ΑΤΑ – Μετά τους εργοδότες βλέπει τις συντεχνίες ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Σε συνέχεια της κρίσιμης συνάντησης που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης είχε διαβουλεύσεις με τους επικεφαλής των εργοδοτικών οργανώσεων, στην παρουσία των Υπουργών Οικονομικών και Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.