ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Να συνεχίσει να κερδίζει για να αποκτήσει δυναμική!

Να συνεχίσει να κερδίζει για να αποκτήσει δυναμική!

Αλλαγμένη προς το καλύτερο παρουσιάζεται η Ομόνοια τις τελευταίες αγωνιστικές με τον Ιβάιλο Πέτεφ στον πάγκο της.

Οι «πράσινοι» πέτυχαν δύο συνεχόμενες νίκες με το ίδιο σκορ και χωρίς να δεχθούν γκολ (3-0) απέναντι σε Πάφο και Αλκή και αν καταφέρουν να κερδίσουν και τον Ολυμπιακό στο Μακάρειο (06/01, 16:00), τότε θα φτάσουν τις τρεις σερί νίκες, κάτι που θα συμβεί για πρώτη φορά φέτος!

Βέβαια, οι «τριφυλλοφόροι» απέχουν αρκετούς βαθμούς από την 4η θέση που υπό προϋποθέσεις οδηγεί στην Ευρώπη, όμως οφείλουν να συνεχίσουν στους ίδιους ρυθμούς, κερδίζοντας όσα περισσότερα ματς μπορούν για να εξασφαλίσουν τουλάχιστον την παρουσία τους στην πρώτη εξάδα και στο τέλος της σεζόν να κάνουν ταμείο.

Τώρα, δεν είναι ώρα για απολογισμούς, ούτε για να αποδοθούν ευθύνες για τη φετινή «κατρακύλα».

Η Ομόνοια πρέπει να σηκώσει ανάστημα και να κοιτάξει μπροστά, διεκδικώντας ότι καλύτερο μπορεί από τη φετινή περιπετειώδη σεζόν.

Ο Ιβάιλο Πέτεφ πάντως, είναι ένας προπονητής πεισματάρης και δεν το βάζει εύκολα κάτω. Ήρθε στην Ομόνοια για να πετύχει και όχι απλά για να προσθέσει και άλλες χιλιάδες ευρώ στον τραπεζικό του λογαριασμό.

Γίνεται σκληρή δουλειά καθημερινά στις προπονήσεις και ήδη έχουν αρχίσει να φαίνονται τα πρώτα θετικά δείγματα γραφής στο ανασταλτικό κομμάτι, ενώ επιθετικά, κάποιοι παίκτες όπως οι Χριστοφή και Ντάρμπισαϊρ άρχισαν να βρίσκουν τον καλό τους εαυτό και η ομάδα γενικά, δείχνει να βρίσκεται σε καλό δρόμο, αφού παρουσιάζει βελτίωση και στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.

Ο Πέτεφ παράλληλα, δουλεύει με τους παίκτες του και στα τελειώματα των φάσεων, αλλά και στον τομέα της ψυχολογίας και ξέρει πολύ καλά ότι οι πρώτες σοβαρές εξετάσεις θα δοθούν στα ντέρμπι που έρχονται και θέλει μέχρι τότε η Ομόνοια να είναι πανέτοιμη σε όλους τους τομείς.

Όσον αφορά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή (05/01), με τον Βούλγαρο τεχνικό να μην υπολογίζει το νεαρό τερματοφύλακα Ανδρέα Χριστοδούλου, ο οποίος αποβλήθηκε στο παιχνίδι με την Αλκή και τη θέση του στο αρχικό σχήμα θα πάρει ο νεοαποκτηθείς, Νικολάι Μιχαϊλοφ.

Εκτός πλάνων είναι και ο φορμαρισμένος Δημήτρης Χριστοφή, ο οποίος συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top