LIFESTYLE

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Ντίνος Κκαντής - Η φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Ντίνος Κκαντής  - Η φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο

Την Πέμπτη, 4/1, τα social media ασχολούνταν με τον Κύπριο βρακά και το ζήτημα με τον Τούρκο παραγωγό του Ελλάδα Έχεις Ταλέντο και το ίδιο βράδυ βρέθηκε στις Πρώτες Βοήθειες. 

Ο Ντίνος Κκαντής, ο βρακάς που ενθουσιάσε με τις εμφανίσεις του στο Ελλάδα Έχεις Ταλέντο, την Πέμπτη το βράδυ, 4/1, βρέθηκε στο νοσοκομείο. 

Σχετικό άρθρο: Ο Κκαντής αποκαλύπτει την αλήθεια για την απαγόρευση της σημαίας της Κύπρου από τον Τούρκο παραγωγό

Ύστερα από επικοινωνία του ThemaOnline με άτομα του οικογενειακού του περιβάλλοντος μάθαμε ότι ο Ντίνος Κκαντής λιποθύμησε και αναγκάστηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο της Λάρνακας. 

Η λιποθυμία, και οι αρρυθμίες αναγκασαν τους γιατρούς να του κάνουν λεπτομερείς εξετάσεις και να τον κρατήσουν στο νοσοκομείο. Ευτυχώς η κατάσταση της υγείας του είναι καλή και δεν έχει κάτι το ανησυχητικό. 

Ευχόμαστε στον Ντίνο Κκαντή γρήγορη ανάρρωση και να τον δούμε σύντομα να χορεύει. 

Διαβάστε επίσης: Καταγγέλλει τον Τούρκο παραγωγό ο Κκαντής - Του απαγόρευσε να εμφανίσει συγκεκριμένη σημαία της Κύπρου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top