ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κόντε: «Ψεύτικος και μικρός άντρας ο Μουρίνιο, να ΄ρθει να τα πούμε σε ένα δωμάτιο»!

Κόντε: «Ψεύτικος και μικρός άντρας ο Μουρίνιο, να ΄ρθει να τα πούμε σε ένα δωμάτιο»!

Ο Αντόνιο Κόντε κατηγόρησε τον Ζοζέ Μουρίνιο ότι είναι “ψεύτικος”, τον αποκάλεσε “μικρό άντρα” και τον κάλεσε να τα πουν οι δυο τους “σε ένα δωμάτιο”, μετά από τις “αιχμές” του Πορτογάλου.

Ο Αντόνιο Κόντε πέρασε στην αντεπίθεση μετά από τις “αιχμές” του Ζοζέ Μουρίνιο για εμπλοκή του Ιταλού τεχνικού σε στημένα παιχνίδια.

Μετά από τη “λευκή” ισοπαλία της Τσέλσι με τη Νόριτς στο “Κάροου Ρόουντ” για τον 3ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας, ο προπονητής των “μπλε” κλήθηκε να απαντήσει στον Πορτογάλο τεχνικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Κόντε έκανε λόγο για αμνησία του “Special One” και τον κατηγόρησε ότι είναι ψεύτικος: “Θυμάμαι όταν προσέβαλε τον Κλάουντιο Ρανιέρι για τα αγγλικά του. Μετά, όταν απολύθηκε, έβαλε ένα μπλουζάκι για τον Ρανιέρι. Είναι ψεύτικος”, δήλωσε, αναφερόμενος σε ένα t-shirt του Μουρίνιο με τα αρχικά “CR”, όταν ο Ρανιέρι απολύθηκε από τη Λέστερ.

Όσο για τα σχόλια εις βάρος του, ο Κόντε αποκρίθηκε: “Νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο να απαντήσω σε τέτοιου είδους σχόλια, επειδή όταν ένας άνθρωπος έχει στόχο να προσβάλει έναν άλλον άνθρωπο, είναι ένας μικρός άνθρωπος.

Όλοι τον ξέρουμε πολύ καλά από το παρελθόν και είναι ο ίδιος, δεν εκπλήσσομαι. Αυτός είναι ο τρόπος του. Όταν προβάλεις έναν άλλον άνθρωπο, σημαίνει ότι είσαι μικρός άντρας. Νομίζω ότι είναι μικρός άντρας”.

Μάλιστα, σημάδεψε στο ημερολόγιο την 25η Φεβρουαρίου και τον αγώνα των δύο ομάδων στο “Ολντ Τράφορντ”, όπου επιθυμεί να βρεθούν τετ α τετ και να λύσουν τις διαφορές τους: “Η ζωή συνεχίζεται κι εγώ θα ασχολούμαι με την ομάδα, αλλά σίγουρα υπάρχει μια καλή ευκαιρία όταν παίξουμε με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να το ξεκαθαρίσουμε σε ένα δωμάτιο. Εκείνος κι εγώ”.

“Όταν λες κάτι, πρέπει να αναλαμβάνεις την ευθύνη. Για να προσπαθήσεις να μιλήσεις και να μην είσαι γενικόλογος, πρέπει να διαθέτεις μεγάλη προσωπικότητα και… καρύδια και να λες ‘αυτό κι αυτό και μιλάω γι’ αυτό'”.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Θανατηφόρο στα κατεχόμενα: Ο 79χρονος Φώτης Φωτίου το θύμα του τροχαίου - Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top