Μεθυσμένος πήρε ταξί για να πάει σπίτι του... τρεις χώρες μακριά - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μεθυσμένος πήρε ταξί για να πάει σπίτι του... τρεις χώρες μακριά - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Αυτό σίγουρα δεν το παθαίνεις με ένα μόνο ποτήρι παραπάνω, το να βρεθείς δηλαδή μέσα σε έξι ώρες, τρεις χώρες μακριά από εκεί που έπινες το ποτό σου.

Η απίστευτη πρωτοχρονιάτικη ιστορία ενός άντρα από το Όσλο της Νορβηγίας μονοπωλεί το ενδιαφέρον νορβηγικών αλλά και δανέζικων μέσων ενημέρωσης.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της αλλαγής του χρόνου στην πρωτεύουσα της Δανίας, Κοπεγχάγη, όταν ένας Νορβηγός επισκεπτης μετά από την κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ αποφάσισε πως ήταν η ώρα να επιστρέψει στο σπίτι του.

Όμως, αυτή του η απόφαση τον έβαλε σε μπελάδες διότι το σπίτι του απείχε μερικές χιλιάδες χιλιόμετρα, καθώς βρισκόταν στο Όσλο της Νορβηγίας, σχεδόν 3 χώρες μακριά.

Ο απτόητος, όμως, και μεθυσμένος επισκέπτης ήταν αποφασισμένος να επιστρέψει και το έκανε πράξη.

Κάλεσε ένα ταξί και του ζήτησε να κάνουν την απόσταση των 6 ωρών, διασχίζοντας 3 κράτη (Δανία, Σουηδία, Νορβηγία), ενώ μόλις έφτασαν στο Όσλο, ο μεθυσμένος άντρας αρνήθηκε να πληρώσει τον οδηγό για το πολύωρο ταξίδι του.

Για τη επίλυση του περιστατικού κλήθηκε η νορβηγική αστυνομία, η οποία αφού ανάγκασε τον άντρα να πληρώσει σχεδόν 18.000 κορώνες Νορβηγίας (περίπου 2.500 ευρώ) στον ταξιτζή, στη συνέχεια δημοσιοποίησε την υπόθεση μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Από gazzetta.gr

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

Η εβδομάδα που πέρασε, ίσως αποδειχθεί η πιο καθοριστική από την ημέρα που κυκλοφόρησε το βιβλίο «Κράτος Μαφία», του Μακάριου Δρουσιώτη και αυτό επειδή για πρώτη φορά, η υπόθεση μεταφέρεται ολοκληρωμένα από το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης στο επίπεδο των θεσμικών αποφάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE