Η Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε

«Δεν σας κρύβω πως είχα τρομάξει λίγο» είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός

Μετά τις αποκαλύψεις για τα σκάνδαλα σεξουαλικής παρενόχλησης στο Hollywood η Κατερίνα Παπουτσάκη εξομολογήθηκε πως είναι τυχερή καθώς δεν της έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο στον επαγγελματικό χώρο αλλά όταν ήταν σε νεαρότερη ηλικία.

«Δεν μου έχει τύχει εμένα. Δεν μου έχει τύχει εμένα κάτι αντίστοιχο αλλά έχει συμβεί σε γνωστούς μου. Στην Ελλάδα αυτά τα πρόσωπα δεν τα έχει αγγίξει ακόμα κανείς. Αισθάνομαι πολύ τυχερή σε αυτό το κομμάτι. Ίσως, ότα ήμουν μικρή να μου είχε τύχει κάτι,αλλά μπόρεσα να το διαχειριστώ. Δεν σας κρύβω, βέβαια πως είχα τρομάξει λίγο. Απλά δεν ήταν τόσο παραβιαστικό που να με ενοχλεί τρομερά» είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός στο Εnjoy της εφημερίδας Δημοκρατία.

Από Star.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Φ. Φαίδωνος: Αναβλήθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου - Αποχώρησε η ομάδα του ΑΚΕΛ

Φ. Φαίδωνος: Αναβλήθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου - Αποχώρησε η ομάδα του ΑΚΕΛ

Με μειωμένη παρουσία μελών πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου, η οποία είχε αναβληθεί την προηγούμενη εβδομάδα λόγω των εξελίξεων που αφορούν τον Δήμαρχο Φαίδωνα Φαίδωνος.

BEST OF TOTHEMAONLINE