Κατεχόμενα: ΚΕΕ, ΡΤΚ και ΚΛ τα πρώτα τρία κόμματα στις "βουλευτικές εκλογές"

Κατεχόμενα: ΚΕΕ, ΡΤΚ και ΚΛ τα πρώτα τρία κόμματα στις "βουλευτικές εκλογές"

Στο 43% των καταμετρημένων ψήφων, με τη συμμετοχή στις "βουλευτικές εκλογές" την Κυριακή 7/1, να φτάνει στο 62,4%, τα τρία πρώτα κόμματα είναι το Εθνικής Ενότητας, το Ρεπουμπλικανικό Τουρκικό και το Κόμμα του Λαού.

Όπως δείχνουν όλα τα τ/κ τηλεοπτικά κανάλια, το ΚΕΕ βρίσκεται στο 36,6%, το ΡΤΚ στο 21,6%, το ΚΛ στο 16,8%, το κόμμα Κοινοτικής Δημοκρατίας στο 8,2%, το Δημοκρατικό κόμμα στο 7,7%, το κόμμα Αναγέννησης στο 6,3%, το κόμμα Κοινοτικής Σωτηρίας 2,4% και το κόμμα Εθνικιστικής Δημοκρατίας στο 0,09%.

Όπως επίσης αναφέρουν τα τ/κ κανάλια, από τους 190.551 ψηφοφόρους τελικά ψήφισαν οι 118.142.

 ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ στο Bloomberg: «Η Κύπρος δεν εμπλέκεται στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή με κανέναν τρόπο»

ΠτΔ στο Bloomberg: «Η Κύπρος δεν εμπλέκεται στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή με κανέναν τρόπο»

Στη σημασία της αποκλιμάκωσης της κρίσης στη Μέση Ανατολή αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας, σε συνέντευξή του στο Bloomberg TV, την ανάγκη για συντονισμό της ΕΕ, χωρών της περιοχής αλλά και των ΗΠΑ για να επιτευχθεί διά της διπλωματικής οδού κατάπαυση του πυρός. Αν δεν υπάρξει αποκλιμάκωση, οι συνέπειες θα είναι σοβαρές, είπε, προτείνοντας, μεταξύ άλλων, τη δημιουργία ενός «συνασπισμού προθύμων» για να παρουσιαστεί ένα σχέδιο αποκλιμάκωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE