ΠΑΡΑ-THEMA

ΑΠΟΕΛ: Ήθελαν να τον ξεφορτωθούν- Τι μάθαμε

ΑΠΟΕΛ: Ήθελαν να τον ξεφορτωθούν- Τι μάθαμε

Η μεταγραφή του Εμίλιο Ενσούε ενισχύει σημαντικά την ομάδα του ΑΠΟΕΛ στην αμυντική γραμμή, μιας και ο 28χρονος διεθνής με την Equatorial Guinea έχει γεμάτες σεζόν στα Αγγλικά και Ισπανικά γήπεδα.

 

Τελευταία ομάδα του ποδοσφαιριστή η Aγγλική Birmingham που αγωνίζεται στην Championship και η οποία τον απέκτησε μόλις τον Ιανουάριο του 2017 από την Middlesbrough δαπανόντας…επταψήφιο ποσό.

 Συγκεκριμένα σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Βρετανία για να ντύσει τον παίκτη στα χρώματα της έδωσε 1.000.000 λίρες με τον Ενσούε να βάζει υπογραφή σε συμβόλαιο 3,5 ετών!

Αν κρίνουμε από την πρόωρη αποδέσμευση του χωρίς η Αγγλική ομάδα να πάρει ούτε και ένα σεντ εξάγεται το συμπέρασμα πως ο 28χρονος ήταν «τελειωμένος» και ήθελαν να τον ξεφορτωθούν.

 Πρόκειται για ένα παίκτη ιδιαίτερα δημοφιλή στην Μίντλεσπρο που μάλιστα είχε γίνει σύνθημα το όνομα του στους υποστηρικτές της ομάδας και έφυγε από εκεί αφού εκνευριζόταν που δεν βρισκόταν στο αρχικό σχήμα.

 Πήγε στην Μπέρμιγχαμ όπου χρεώθηκε αδίκως τη λάθος τακτική του προπονητή του που ήθελε τους μπακ να ανεβαίνουν πολύ επιθετικά με αποτέλεσμα στο transition να εμφανίζονται μεγάλα κενά.

 Θεωρήθηκε και από τις δύο πλευρές (παίκτη και ομάδας) πως ένα νέο ξεκίνημα θα του έκανε καλό καθώς η καριέρα του στην Αγγλία είχε ξεφύγει από τις…ράγες όπως σημειώνουν συνάδελφοι στο Ηνωμένο Βασίλειο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top