Να καθαρίσει και να θέσει βάσεις πρόκρισης (πιθανή ενδεκάδα)

Να καθαρίσει και να θέσει βάσεις πρόκρισης (πιθανή ενδεκάδα)

Η «Κυρία» στο ματς του κυπέλλου για την φάση των «16» κόντρα στην Αγία Νάπα πάει με ξεκάθαρο στόχο που δεν είναι άλλος από τη νίκη θέτοντας από νωρίς τις βάσεις πρόκρισης.

Η ομάδα του Ρόνι Λέβι θέλει να αποφύγει την οποιαδήποτε «παγίδα» και να καθαρίσει αν είναι δυνατό την υπόθεση πρόκριση από το πρώτο ματς, έτσι ώστε να ξεγνοιάσει κι αν μπορέσει να ξεκουράσει και παίκτες ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος.

Ο Ισραηλινός τεχνικός όλες αυτές τις μέρες και μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ χτύπησε το καμπανάκι κινδύνου στους ποδοσφαιριστές τους για την επικινδυνότητα του αγώνα και του αντιπάλου θέτοντας τους φυσικά το τρανό παράδειγμα της ΑΕΛ.

Η ομάδα της Αμμοχώστου ναι μεν την Κυριακή αγωνίζεται με τον Απόλλωνα στο Τσιρείο όμως ο Ρόνι Λέβι και οι συνεργάτες του μετά το νικηφόρο ντέρμπι κορυφής με την ΑΕΚ, τόνισαν στους ποδοσφαιριστές του ότι θα πρέπει να βλέπουν το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά αρχής γενομένης από το σημερινό με την Αγία Νάπα.

Όσον αφορά τα πλάνα του τεχνικού της “Κυρίας” για το ματς του κυπέλλου πιθανόν να δούμε κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια της Ανόρθωσης στο πρωτάθλημα.

Κάτω από τα δοκάρια θα ξεκινήσει ο Αρούζ ενώ θέση διεκδικεί και ο Γιώργος Παπαδόπουλος.

Στα δύο άκρα της άμυνας θα αγωνιστούν δεξία ο Σιβού, ενώ στο άλλο άκρο δεν αποκλείεται να δούμε τον Πηλέα να ξεκινάει τον αγώνα αντί του Πράνιτς. Στο κέντρο της άμυνας ο Αρτυματάς πιθανόν να ξεκινήσει, με τον Λέβι να αφήνει εκτός για να ξεκουράσει ενόψει και του ντέρμπι με τον Απόλλωνα, είτε τον Ντουγκλάο είτε τον Σίντενφελντ.

Στην μεσαία γραμμή ο Βίκτορ και Οικονομιδής θα πάρουν θέση ενώ σε ρόλο 10αριού θα αγωνιστεί σε άλλο ένα ματς ο Ράγιος.

Τέλος στην επιθετική γραμμή στα δύο “φτερά” αναμένεται να αγωνιστούν ο Καλό αντί του Σισέ ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και τον Ματθαίου να παίρνει φανέλα βασικού, για άλλο ένα ματς θα είναι η αιχμή του δόρατος στην γραμμή κρούσης της Ανόρθωσης ο Καμαρά.

 

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE