ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Να καθαρίσει και να θέσει βάσεις πρόκρισης (πιθανή ενδεκάδα)

Να καθαρίσει και να θέσει βάσεις πρόκρισης (πιθανή ενδεκάδα)

Η «Κυρία» στο ματς του κυπέλλου για την φάση των «16» κόντρα στην Αγία Νάπα πάει με ξεκάθαρο στόχο που δεν είναι άλλος από τη νίκη θέτοντας από νωρίς τις βάσεις πρόκρισης.

Η ομάδα του Ρόνι Λέβι θέλει να αποφύγει την οποιαδήποτε «παγίδα» και να καθαρίσει αν είναι δυνατό την υπόθεση πρόκριση από το πρώτο ματς, έτσι ώστε να ξεγνοιάσει κι αν μπορέσει να ξεκουράσει και παίκτες ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος.

Ο Ισραηλινός τεχνικός όλες αυτές τις μέρες και μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ χτύπησε το καμπανάκι κινδύνου στους ποδοσφαιριστές τους για την επικινδυνότητα του αγώνα και του αντιπάλου θέτοντας τους φυσικά το τρανό παράδειγμα της ΑΕΛ.

Η ομάδα της Αμμοχώστου ναι μεν την Κυριακή αγωνίζεται με τον Απόλλωνα στο Τσιρείο όμως ο Ρόνι Λέβι και οι συνεργάτες του μετά το νικηφόρο ντέρμπι κορυφής με την ΑΕΚ, τόνισαν στους ποδοσφαιριστές του ότι θα πρέπει να βλέπουν το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά αρχής γενομένης από το σημερινό με την Αγία Νάπα.

Όσον αφορά τα πλάνα του τεχνικού της “Κυρίας” για το ματς του κυπέλλου πιθανόν να δούμε κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια της Ανόρθωσης στο πρωτάθλημα.

Κάτω από τα δοκάρια θα ξεκινήσει ο Αρούζ ενώ θέση διεκδικεί και ο Γιώργος Παπαδόπουλος.

Στα δύο άκρα της άμυνας θα αγωνιστούν δεξία ο Σιβού, ενώ στο άλλο άκρο δεν αποκλείεται να δούμε τον Πηλέα να ξεκινάει τον αγώνα αντί του Πράνιτς. Στο κέντρο της άμυνας ο Αρτυματάς πιθανόν να ξεκινήσει, με τον Λέβι να αφήνει εκτός για να ξεκουράσει ενόψει και του ντέρμπι με τον Απόλλωνα, είτε τον Ντουγκλάο είτε τον Σίντενφελντ.

Στην μεσαία γραμμή ο Βίκτορ και Οικονομιδής θα πάρουν θέση ενώ σε ρόλο 10αριού θα αγωνιστεί σε άλλο ένα ματς ο Ράγιος.

Τέλος στην επιθετική γραμμή στα δύο “φτερά” αναμένεται να αγωνιστούν ο Καλό αντί του Σισέ ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και τον Ματθαίου να παίρνει φανέλα βασικού, για άλλο ένα ματς θα είναι η αιχμή του δόρατος στην γραμμή κρούσης της Ανόρθωσης ο Καμαρά.

 

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι

Ραγίζουν καρδιές οι φίλοι του 30χρονου Ευτύχιου που έσβησε σε τροχαίο - «Σε περιμένει η μητέρα σου, πας να την βρεις πολύ γρήγορα»



Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση που σημειώθηκε γύρω στις 7.40 το απόγευμα της Κυριακής (6/5) στον κύριο δρόμο Καλού Χωριού - Λεμεσού, έχασε τη ζωή του ο άτυχος Ευτύχιος Χαρίτου, 30 ετών από τη Λεμεσό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top