ΓΗΠΕΔΟ ΑΠΟΕΛ: Δεν προκήρυξε προσφορές για το στάδιο ο Δήμος Λακατάμιας

ΓΗΠΕΔΟ ΑΠΟΕΛ: Δεν προκήρυξε προσφορές για το στάδιο ο Δήμος Λακατάμιας

Ο Δήμος Λακατάμιας διευκρινίζει ότι δεν προκήρυξε προσφορές για το Δημοτικό Στάδιο.

Ο Δήμος Λακατάμιας σχολιάζοντας δημοσίευμα ιστοσελίδας αναφορικά με αξιοποίηση του Δημοτικού Σταδίου Λακατάμιας από τον ΑΠΟΕΛ, διευκρινίζει ότι δεν προκήρυξε ποτέ προσφορές για την αξιοποίηση του Δημοτικού Σταδίου.

Αναφέρει ότι «όντως έχει γίνει προσέγγιση, τόσο από τον ΑΠΟΕΛ όσο και από άλλους ενδιαφερόμενους για αξιοποίηση του Δημοτικού Σταδίου, όμως καμία πρόταση δεν έχει ακόμα συζητηθεί».

Προσθέτει ότι έγιναν συζητήσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο για να εξευρεθούν τρόποι αξιοποίησης, καθώς το Δημοτικό Στάδιο αν και παραμελημένο, είναι σε λειτουργήσιμη κατάσταση και χρησιμοποιείται, στα πλαίσια Ευρωπαϊκού Προγράμματος στο οποίο συμμετέχει και ο Δήμος Λακατάμιας, για προπονήσεις και αγώνες Cricket.

Το Δημοτικό Στάδιο έχει ανεγερθεί με λεφτά του Δήμου και κατ’ επέκταση των Δημοτών Λακατάμιας, αφού προηγήθηκε: α) εκμίσθωση κρατικής γης και β) απαλλοτρίωση ιδιωτικής περιουσίας.

Ο Δήμος Λακατάμιας αναφέρει ότι έχουν γίνει επαφές με τον ΚΟΑ και μας έχει καθοδηγήσει για το πώς πρέπει να ενεργήσουμε σχετικά με το πιο πάνω θέμα, διότι, με βάση τη Νομοθεσία δεν επιτρέπεται η υπεκμίσθωση του χώρου και ως Δημοτική Αρχή πρέπει να προχωρήσουμε με νόμιμες διαδικασίες.

Έχει ήδη τροχιοδρομηθεί καινούργια συνάντηση με εκπροσώπους του ΚΟΑ, η οποία θα γίνει παρουσία του Νομικού μας συμβούλου, συμπληρώνει τέλος.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Ισραήλ και Ιράν συνεχίζουν να ανταλλάσσουν επιθέσεις στην όγδοη μέρα της σύγκρουσής τους, με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί.Ο Ιρανός ΥΠΕΞ συναντήθηκε στη Γενεύη με τους ομολόγους του, της Βρετανίας της Γαλλίας και της Γερμανίας και την κορυφαία διπλωμάτη της ΕΕ. Οι Ευρωπαίοι ΥΠΕΞ δήλωσαν ότι θέλουν να δουν τις συζητήσεις να συνεχίζονται και ανάμεσα σε Ιράν και ΗΠΑ. Η Τεχεράνη ζητά να σταματήσει πρώτα η επιθετικότητα του Ισραήλ.Ο Τραμπ δήλωσε, ανάμεσα σε άλλα, ότι «είναι δύσκολο να πούμε στο Ισραήλ να σταματήσει τις αεροπορικές επιθέσεις ενώ κερδίζει». Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE