Ο δολοφόνος της Εφοριακού κατονομάζει γνωστό μεγαλοδικηγόρο, πρώην βουλευτή

Ο δολοφόνος της Εφοριακού κατονομάζει γνωστό μεγαλοδικηγόρο, πρώην βουλευτή

Πολύ μεγάλες διαστάσεις φαίνεται ότι παίρνει η υπόθεση δολοφονίας της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη.

Και αυτό διότι ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος της άτυχης κοπέλας Μανώλης Σοροπίδης, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, έστειλε σήμερα νέο υπόμνημα στον ανακριτή. Στο έγγραφο αυτό κατονομάζει τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας της εφοριακού, το «αφεντικό» όπως τον χαρακτήριζε σε προηγούμενο υπόμνημά του.

Σύμφωνα με τον δολοφόνο, πρόκειται για έναν γνωστό μεγαλοδικηγόρο της Αττικής, ο οποίος στο παρελθόν υπήρξε βουλευτής.

Οι Αρχές πλέον θα διερευνήσουν κατά πόσο ευσταθούν οι ισχυρισμοί του δολοφόνου.

Δείτε το ρεπορτάζ από το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1

 

 

Χειρόγραφο χάρτη του σημείου στο οποίο σκότωσε τη Δώρα παρέδωσε στις Αρχές ο δολοφόνος

Xειρόγραφο σχεδιάγραμμα του σημείου όπου στις 18 Οκτωβρίου δολοφόνησε, με 14 μαχαιριές, τη Δώρα Ζέμπερη έδωσε στις Αρχές ο Σοροπίδης.

Συγκεκριμένα, ο Μανώλης Σοροπίδης στις 15 Δεκεμβρίου έγραψε ένα 38σέλιδο υπόμνημα στον ανακριτή. Μία εβδομάδα αργότερα, ο 18ος ανακριτής τον κάλεσε στο γραφείο του για συμπληρωματική απολογία, κατά την οποία ο Σοροπίδης υποστήριξε ότι δύο άνδρες του έδωσαν την εντολή να σκοτώσει την άτυχη εφοριακό, λόγω της θέσης που είχε στην Εφορία.

Μάλιστα, παρέδωσε και χειρόγραφο σχεδιάγραμμα του νεκροταφείου, το οποίο δημοσίευσε η εφημερίδα «Εθνος».

Πηγή:iefimerida.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στενότεροι δεσμοί Κύπρου – Αυστρίας: Τουρισμός, εκπαίδευση και ασφάλεια στην ατζέντα - Κοινό όραμα στην ΕΕ

Στενότεροι δεσμοί Κύπρου – Αυστρίας: Τουρισμός, εκπαίδευση και ασφάλεια στην ατζέντα - Κοινό όραμα στην ΕΕ

Στις ταυτόσημες απόψεις Κύπρου και Αυστρίας σε πολλούς τομείς αναφέρθηκαν σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Καγκελάριος της Αυστρίας Κρίστιαν Στόκερ, μετά από συνάντηση τους στο Προεδρικό Μέγαρο, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης του κ. Στόκερ στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE