Ο πιο περιζήτητος Κύπριος ψαρεύει στο αρχαίο Κούριο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο πιο περιζήτητος Κύπριος ψαρεύει στο αρχαίο Κούριο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Θεωρείται ο πιο ωραίος του νησιού και ο ίδιος μόλις κατέβει στην πατρίδα παίρνει το καλάμι του - αλλά δεν ανεβαίνει σε αυτό - και πάει για ψάρεμα. 

Μα για πιον άλλο θα μιλούσαμε εκτός από τον Στέφανο Μιχαήλ, τον ηθοποίο του Alpha για τον οποίο παραμιλά η Ελλάδα και η Κύπρος.

Ο πρωταγωνιστής του "Τατουάζ" παρά την επιτυχία που ζει τα τελευταία χρόνια δεν έχει αλλάξει καθόλου τις συνήθειες του. 

Καλοκαίρι και χειμώνα, όταν έρθει στο νησί μας πάει για ψάρεμα. 

Καλή ώρα πριν λίγες μέρες που βρισκόταν στην Κύπρο o Στέφανος Μιχαήλ απαθανατίστηκε στο Αρχαίο Κούριο, κατά το ηλιοβασίλεμα να ψαρεύει με το καλάμι του. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για Παλαιστινιακό: Η Κύπρος υποστηρίζει διαχρονικά τη λύση δύο κρατών

Χριστοδουλίδης για Παλαιστινιακό: Η Κύπρος υποστηρίζει διαχρονικά τη λύση δύο κρατών

Στη Διεθνή Διάσκεψη Υψηλού Επιπέδου για την Ειρηνική Επίλυση του Παλαιστινιακού Ζητήματος και την Εφαρμογή της Λύσης των Δύο Κρατών, η οποία συνδιοργανώθηκε από τη Γαλλία και τη Σαουδική Αραβία, κατά τη διάρκεια της 80ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, συμμετείχε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.