ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μίλησε ο Λαΐφης… Η ομάδα όπου επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του

Μίλησε ο Λαΐφης… Η ομάδα όπου επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του

Δεν παύει από το να είναι ένα από τα πρόσωπα σε κάθε μεταγραφική περίοδο ο διεθνής Κύπριος αμυντικός, πρώην της Ανόρθωσης, νυν της Στάνταρ Λιέγης, Κωνσταντίνος Λαϊφης.

Πόσο δε τώρα, όπου πλησιάζει το καλοκαίρι, και ο δανεισμός του από τον Ολυμπιακό Πειραιώς στον σύλλογο του Βελγίου.

Ο Κύπριος αμυντικός μίλησε και παρατήρησε την επιθυμία του.

Αναλυτικά το δημοσίευμα με δηλώσεις του ιδίου και του διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος της Στάνταρ Λιέγης έτσι όπως δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα gazzetta.gr έχει ως εξής:

«Ο διετής δανεισμός του Λαΐφη από τον Ολυμπιακό στην Σταντάρ Λιέγης ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν με τον Κύπριο αμυντικό να εκφράζει την επιθυμία να παραμείνει.

Ο Κωνσταντίνος Λαΐφης εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του με την φανέλα της Σταντάρ Λιέγης με τους Βέλγους στο τέλος της σεζόν να έχουν την δυνατότητα να τον κάνουν ολοκληρωτικά δικό τους κάνοντας χρήση της οψιόν αγοράς που φτάνει το 1,8 εκατ. ευρώ.

Η Σταντάρ επιθυμεί να τον αποκτήσει και για τον λόγο αυτό θα πει όχι στις προτάσεις που έχει δεχτεί για τον παίκτη από την Ιταλία. «Εχουμε τα πάντα υπό έλεγχο στους δανεισμούς, τόσο του Καβάντα, όσο και του Λαϊφη. Θα κινηθούμε, όταν χρειάζεται για τους δύο παίκτες» ανέφερε ο αθλητικός διευθυντής της Σταντάρ, Ολιβιέρ Ρενάρ.

Και από την πλευρά του ο Λαΐφης τόνισε ότι επιθυμία του είναι να συνεχίσει στην ομάδα «Θα δούμε τι θα αποφασίσει η διοίκηση της ομάδας κι αν θα αποφασίσει να αγοράσει τα δικαιώματά μου στο τέλος της σεζόν. Προσωπικά θα ήμουν χαρούμενος να παραμείνω στην Λιέγη».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Η Κύπρος απαιτεί, οι δολοφόνοι στο σκαμνί» - Διαμαρτυρία έξω από τη Νομική Υπηρεσία για τον Θανάση Νικολάου

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Σήκωσε το Κύπελλο ο μικρός Λουκάς: Η συγκινητική ανάρτηση του πατέρα του - Δείτε εικόνες και βίντεο

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Τα τελευταία λόγια της 40χρονης πριν τη δολοφονήσει ο 50χρονος - Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση

Λάκης Γαβαλάς: Απατεώνες με ράσα, δεν είναι μοναχοί αυτοί - Με ποινικό μητρώο ο ιερωμένος που τον έβρισε



ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

Την ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την διάρκεια ομιλίας του στη Γιορτή της Πολύτεκνης Μάνας στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top