ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σοκάρει το συμβόλαιο του Mέσι (pic)

Σοκάρει το συμβόλαιο του Mέσι (pic)

Σοκ και δέος! Τα “Football Leaks” αποκαλύπτουν το πραγματικό συμβόλαιο του Λιονέλ Μέσι, με τις ετήσιες απολαβές του για τέσσερα χρόνια να ξεπερνούν τα 100 εκατ. ευρώ.

Δεν έχει προηγούμενο στα παγκόσμια χρονικά του αθλητισμού και πιθανότατα δεν θα υπάρξει ποτέ ξανά κάτι παρόμοιο. Οι απολαβές του κορυφαίου ποδοσφαιριστή στον κόσμο ξεπερνούν ακόμη και την έννοια του… αστρονομικού, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα φέρνει στο φως της δημοσιότητας το γερμανικό περιοδικό “Spiegel” μέσω της γαλλικής ιστοσελίδας “Mediapart” με την οποία συνεργάζεται, καθώς αμφότερες βρίσκονται κάτω από τη σκέπη του «European Investigative Collaborations», αποκαλύπτοντας τα “Football Leaks”.

Τι αναφέρουν λοιπόν για τη συμφωνία του Αργεντινού σούπερ σταρ με τη Μπαρτσελόνα το περασμένο καλοκαίρι; Μπορεί το ποσό που βγήκε στα ΜΜΕ να έκανε λόγο για ετήσιες απολαβές ύψους 40 εκατ. ευρώ, ωστόσο η αλήθεια φέρεται να είναι διαφορετική. Συγκεκριμένα όπως προκύπτει από τα “Football Leaks” για το τετραετές συμβόλαιο που υπέγραψε ο Μέσι, κι εφόσον το εξαντλήσει, θα λάβει ετησίως το ποσό των 104.441.346!

Ναι, σωστά διαβάζετε! Όσο κοστίζει ολόκληρο το μπάτζετ πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων που συμμετέχουν στο Τσάμπιονς Λιγκ, παίρνει μόνο ο ηγέτης της Μπάρτσα για κάθε χρόνο συμβολαίου!

Πιο αναλυτικά, έχουν υπογραφεί δύο συμβόλαια, με το ένα να αφορά τη συνεργασία του Μέσι με τη Μπαρτσελόνα και το δεύτερο το δικαίωμα εκμετάλλευσης της εικόνας του παίκτη. Το καθαρό ετήσιο εισόδημα από αυτά ανέρχεται στα 71.053.846 ευρώ. Εξ αυτών το 85% αφορά τον μισθό του και το 15% τα δικαιώματα προβολής του. Προσθέστε ωστόσο και δύο πολύ μεγάλα μπόνους. Το ένα ως πριμ υπογραφής που φτάνει στα 63.500.000 ευρώ και το δεύτερο είναι το μπόνους αφοσίωσης, το οποίο θα εισπράξει αν εξαντλήσει το τετραετές συμβόλαιό του με τη Μπάρτσα κι ανέρχεται στα 70 εκατ. ευρώ! Το συνολικό deal δηλαδή ξεπερνάει τα 416.000.000 ευρώ!

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Επιμένει ο Βαβούσκος για εσφαλμένη διαδικασία – Ποια επιλογή τους απομένει

Τροχαίο στο Παραλίμνι: Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το όχημα που οδηγούσε ο 53χρονος τραυματίας

Έφη Ξάνθου: Το παρασκήνιο της παραίτησης και... η διαρροή - Το κόμμα που συμπαθεί και «το μόνο σίγουρο»

ΣΥΟΠ: Τι αλλάζει στη διάρκεια υπηρεσίας και τις μισθολογικές κλίμακες - Τα νέα επιδόματα στην ΕΦ

Σε λειτουργία ακόμα δύο σημεία φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στη Λευκωσία - Δείτε φωτογραφίες

Eurovision 2024: «Μας την είπαν» οι Σουηδοί – Η αναφορά στην Κύπρο σε τραγούδι – Βίντεο



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Αποδέχτηκε τον στραγγαλισμό ως αιτία θανάτου η ανακρίτρια

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Αποδέχτηκε τον στραγγαλισμό ως αιτία θανάτου η ανακρίτρια

Αυλαία πέφτει, 19 χρόνια μετά, για την υπόθεση του Θανάση Νικολάου, στην τρίτη θανατική ανάκριση για τα αίτια του θανάτου του, ο οποίος είχε εντοπιστεί νεκρός στις 29 Σεπτεμβρίου του 2005 κάτω από τη γέφυρα της Άλασσας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top