ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θέλει καρέ νικών και… να δώσει συνέχεια στο σερί της! (πιθανή ενδεκάδα)

Θέλει καρέ νικών και… να δώσει συνέχεια στο σερί της! (πιθανή ενδεκάδα)

Η Ομόνοια θα φιλοξενήσει τον Ερμή Αραδίππου στο ΓΣΠ στις 17:00 με στόχο να πετύχει την 4η της σερί νίκη στο πρωτάθλημα και να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες και στις καλές εμφανίσεις της του τελευταίου καιρού.

Οι «πράσινοι» της Λευκωσίας με τις τρεις συναπτές νίκες επί της Πάφου, της Αλκής και του Ολυμπιακού έχουν αποκτήσει την ψυχολογία και την δυναμική, έχοντας κάθε λόγο να πιστεύουν στην διεύρυνση αυτού του επιτυχημένου σερί.

Το συγκρότημα του Πέτεφ είναι φαβορί στον απογευματινό αγώνα, όμως θα πρέπει να προσέξει να μην πέσει στην «παγίδα» όπως έγινε στο ματς του πρώτου γύρου με τους «φτεροπόδαρους».

Φυσικά τα δεδομένα με το πρώτο παιχνίδι θα είναι διαφορετικά, οι «πράσινοι» έχουν «χτίσει» ένα καλό σερί που της δίνει την ώθηση για περισσότερα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι θα έχει και στο πλευρό της τον κόσμο ο οποίος έχει καιρό να δει την ομάδα του στο ΓΣΠ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Πέτεφ δεν θα έχει μαζί του τους τιμωρημένους Μαργκάσα, Δημητρίου, Μπρέεβελντ και Χριστοδούλου ενώ εκτός θα παραμείνει για άλλο ένα ματς ο Κανού και ο Εκίθα που ταλαιπωρήθηκαν από προβλήματα τραυματισμού.

Στο αρχικό σχήμα της Ομόνοια αναμένεται να δούμε δύο αλλαγές στο σημερινό ματς. Ο Δημήτρης Χριστοφή θα πάρει θέση στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής και θα αντικαταστήσει τον Μάριο Δημητρίου. Και ο Χέντβιγκες Μαδούρο, θα αντικαταστήσει τον Ρενάτο Μαργκάσα.

Όμως δεν πρέπει να αποκλείσουμε και το ενδεχόμενο ο Κατελάρης να μετακινηθεί στο κέντρο και να δούμε τον Βύντρα να παίρνει φανέλα βασικού.

Μια πιθανή ενδεκάδα που αναμένεται να παρατάξει ο Βούλγαρος κόουτς είναι με τους Μιχαίλοφ κάτω από τα γκολπόστ.

Στην άμυνα θα πάρουν θέση ο Τζαίλσον και Καντέ στα δύο άκρα και ο Βύντρα μαζί με τον Σοάρες στο κέντρο της άμυνας.

Την μεσαία γραμμή του “τριφυλλιού” θα απαρτίζουν οι Χριστοφή, Αντόνια, Κατελάρης και Άλεξ Σοάρε και στην κορυφή της επίθεσης για άλλο ένα παιχνίδι θα βρίσκεται το ανεβασμένο τον τελευταίο καιρό δίδυμο, Λόπεζ και Ματ Ντάρμπισαιρ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας για την υπόθεση του Εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου είδε χθες (10/05) το φως της δημοσιότητας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top