ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Ερυθρόλευκη» τριάρα στο «Δάσος» και ο Εθνικός… πέφτει!

«Ερυθρόλευκη» τριάρα στο «Δάσος» και ο Εθνικός… πέφτει!

Σπουδαίο διπλό για τη Νέα Σαλαμίνα.  Η ομάδα της Αμμοχώστου κέρδισε στο Δασάκι τον Εθνικό Άχνας με 0-3, στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος πρώτης κατηγορίας.

Το τρίποντο αυτό χαρακτηρίζεται ως «χρυσό» για τη Νέα Σαλαμίνα.  Τρίτη νίκη για τους «ερυθρολεύκους» και 15 βαθμοί, αυξάνοντας τη διαφορά από την ουραγό ομάδα του Εθνικού Άχνας.  Τελευταία θέση για την Αχνιώτικη ομάδα με 8 βαθμούς.

Α΄ Ημίχρονο

Κυρίαρχη στο Δασάκι η Νέα Σαλαμίνα και πήγε στην ανάπαυλα του ημιχρόνου απέναντι στον Εθνικό Άχνας έχοντας προβάδισμα στο σκορ με 0-2.

Από την αρχή της αναμέτρησης η ομάδα του Σάββα Πουρσαϊτίδη είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και με τον Καρλάο αρκετά κεφάτο και μέσα σε όλες τις φάσεις να σημειώνει και τα δύο γκολ για τη Νέα Σαλαμίνα.

Στο 19ο λεπτό με καρφωτή κεφαλιά και στο 27ο λεπτό με κοντινή προβολή ο Καρλάο έστειλε την μπάλα δύο φορές στα δίκτυα του Μπογκαντίνοφ και έδωσε το προβάδισμα στη Νέα Σαλαμίνα μέσα στο Δασάκι κόντρα στον ουραγό Εθνικό.

Αρκετά προβλήματα και πολλά λάθη για την ομάδα του Γκιόργκι Τζιχράντζε που δεν μπορεί να αναπτυχθεί σωστά και δεν μπορεί να βρεθεί στα καρέ του Βεσελόφσκι.

Β΄ Ημίχρονο

 

Το κείμενο ανανεώνεται…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top