Ένοπλη ληστεία σε κατάστημα που διατηρεί πρώην ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ

Ένοπλη ληστεία σε κατάστημα που διατηρεί πρώην ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ

Μπορεί ο ίδιος να αγωνίζεται στη Σαουδική Αραβία και την Al-Feihaa, όμως συνεχίζει να διατηρεί επιχειρήσεις στην Ελλάδα.

 

Ο λόγος για τον πρώην ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ Αλέξανδρο Τζιόλη ο οποίος βιώνει δύσκολες στιγμές, καθώς το κατάστημα που διατηρεί έπεσε θύμα ένοπλης ληστείας.

 Ο ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στο εξωτερικό, διατηρεί κατάστημα ΟΠΑΠ Play στην Παραλία της Κατερίνης, παρά τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ένοπλος εισέβαλε το βράδυ της Παρασκευής στο του διεθνή ποδοσφαιριστή και με την απειλή του όπλου, άρπαξε από το ταμείο 15.000 ευρώ! Ο ληστής βγήκε τρέχοντας στον δρόμο, επιβιβάστηκε σε μοτοσικλέτα κι εξαφανίστηκε.

Η επιχείρηση του διεθνή Ελλαδίτη ποδοσφαιριστή, σημείωσε μεγάλη απώλεια, με τους υπαλλήλους σε κατάσταση σοκ να ειδοποιούν την Ασφάλεια Κατερίνης, που αναζητά πλάνα από κάμερες ασφαλείας των γύρω καταστημάτων για να εντοπίσει τον δράστη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: Τα καλύτερα έπονται στις σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ

Χριστοδουλίδης: Τα καλύτερα έπονται στις σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ

Παρά το γεγονός ότι οι σχέσεις ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ έχουν φτάσει σε άλλα επίπεδο, τα καλύτερα στις διμερείς σχέσεις έπονται, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.