ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΓΕΝ. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Ακύρωναν τις εγγραφές των ασθενών και 'τσέπωναν' τα χρήματα

ΓΕΝ. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Ακύρωναν τις εγγραφές των ασθενών και 'τσέπωναν' τα χρήματα

Σε φυλάκιση καταδικάστηκε ο 51χρονος υπάλληλος του Νοσοκομείου Λάρνακας, επειδή έκλεψε χρήματα από τις εγγραφές ασθενών στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ‘Πολίτης’, το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, καταδίκασε σε φυλάκιση 15 μηνών, 51χρονο εργαζόμενο του Γεν. Νοσοκομείου, λόγω του ότι είχε κλέψει χρήματα από τις εγγραφές ασθενών στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών.

Ο 51χρονος κατηγορούμενος, ομολόγησε ότι έκλεψε το ποσό κοντά στις 4 χιλ. ευρώ. Παραδέχθηκε ότι, σε δύο περιπτώσεις έκλεψε 3,293 ευρώ και 687 ευρώ, χρήματα που αποτελούσαν κρατική περιουσία.

Οι κατηγορίες που αντιμετώπισε ο 51χρονος, αφορούν κλοπή από δημόσιο λειτουργό και δημόσια βλάβη.

Τα αδικήματα διαπράχθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2015.

Ο 51χρονος, παραδέχθηκε επίσης ότι προηγουμένως, εν γνώσει του έδωσε ψευδή κατάθεση στην Αστυνομία, όπου ανέφερε ότι δήθεν έπεσε θύμα ένοπλης ληστείας στο νοσοκομείο ενώ εργαζόταν στις εγγραφές των ασθενών.

Στο μεταξύ, ο 51χρονος είναι ο δεύτερος υπάλληλος του Γεν. Νοσοκομείου Λάρνακας που καταδικάστηκε αφού, στις 12 Οκτωβρίου 2017, το ίδιο Δικαστήριο, επέβαλε επίσης ποινή φυλάκισης 15 μηνών σε άλλον υπάλληλο, ο οποίος έκλεψε και αυτός ένα ποσό πέραν των 5 χιλ. ευρώ.

Οι δύο περιπτώσεις, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα του ‘Πολίτη’, αποκαλύφθηκαν όταν ασθενείς πήγαιναν σε διάφορα τμήματα για εξετάσεις, αλλά οι εγγραφές τους στις Πρώτες Βοήθειες δεν εντοπίζονταν στο μηχανογραφημένο σύστημα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top