ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Δαμιανού για την αποβολή του! Τι είπε για Σεμέδο, Μάατσι και τα δύο σημερινά ντέρμπι

Ο Δαμιανού για την αποβολή του! Τι είπε για Σεμέδο, Μάατσι και τα δύο σημερινά ντέρμπι

Ο προπονητής της Αλκή Ορόκλινη, Σάββας Δαμιανού, μίλησε το μεσημέρι της Τετάρτης στον Super Sport FM για όλα τα ζητήματα της «Αθάνατης».

Αναλυτικά:

Για την αποβολή του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό:

«Είναι κάτι που με έχει στεναχωρήσει πολύ. Διαμαρτυρήθηκα για ένα φάουλ με ανοιχτά τα χέρια και αποβλήθηκα. Από τη στιγμή που δεν μου έγινε παρατήρηση από τον διαιτητή, θα μπορούσε να μου δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία. Ήταν η πρώτη φορά που ερχόταν εκεί ο διαιτητής και θεώρησα πως θα μου γινόταν παρατήρηση. Πιστεύω όμως πως από τη στιγμή που στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν μου έγινε παρατήρηση πιο πριν, θα ήταν πιο σωστό να μου έκανε πρώτα παρατήρηση».

Για το αν νιώθει αδικία:

«Νιώθω αδικία, αλλά δεν σηκώνει απογοήτευση. Το μήνυμα είναι πως απαγορεύεται να κάνω κινήσεις με τα χέρια. Πρέπει όμως και εγώ να διορθώσω αυτό το λάθος αν θέλω να προχωρήσω. Είναι κάτι που το αντιλαμβάνομαι. Πρέπει από μόνος μου να βρω τις λύσεις».

Για την τιμωρία του:

«Αναμένω να μάθω και την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή. Περιμένω πως δεν θα εξαντλήσει την αυστηρότητα του, σε ένα Κύπριο προπονητή. Μίλησα χθες και με τον σύνδεσμό διαιτητών, τους είπα την άποψη μου. Πρέπει να γίνει μια συνάντηση ανάμεσα σε προπονητές και διαιτητές για να μπορέσει ο ένας να βοηθήσει τον άλλο. Έχουμε σοβαρή ευθύνη απέναντι στο άθλημα για να υπάρχει μια καλύτερη συνεργασία».

Για το θέμα Σεμέδο:

«Είναι ένα θέμα που το χειρίζεται η διοίκηση με πρωτεργάτη τον πρόεδρο. Μέχρι στιγμής δεν μπορούμε να ανακοινώσουμε κάτι. Είναι ανοικτ΄2-3 μέτωπα. Η συγκέντρωση μας τώρα είναι στο παιχνίδι απέναντι στη Δόξα».

Για την απόκτηση του Νασίρ Μάτσι:

«Είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος μας ενδιέφερε και κατά την καλοκαιρινή περίοδο. Πιστεύω μπορεί να σκοράρει εύκολα, με πολλούς και διάφορους τρόπους και αυτό είναι σημαντικό για εμάς, για να μην επωμίζεται το μεγαλύτερο βάρος ο Φαμπρίτσιο».

Για τις μέχρι τώρα προσθήκες που έγιναν:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα δυο παιδιά που μπήκαν στην ομάδα, πιστεύω και η Τρίτη μας μεταγραφή θα είναι ωφέλιμη».

Για το αν θα γίνει και 4η προσθήκη:

«Είμαστε σε επικοινωνία με τον πρόεδρο, θα δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα και με τον Σεμέδο».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα:

«Είναι εκτός ο Πάρπας, είναι τιμωρημένος ο Ιτούα και ο Πιεράτσι που είναι τραυματίας. Περιμένουμε να δούμε τι θα δείξει το MRI για να γνωρίζουμε πως θα είναι έτοιμος».

Για το ντέρμπι ΑΠΟΕΛ – ΑΕΛ:

«Το σημερινό ΑΠΟΕΛ είναι ίσως η πιο φορμαρισμένη ομάδα αλλά θα έχει αρκετές απουσίες. Από την άλλη η ΑΕΛ είναι πιο πλήρης και πιστεύω μπορεί να κάνει τη ζημιά στο ΑΠΟΕΛ. Αν καταφέρει να σκοράρει η ΑΕΛ πιστεύω πως δεν θα χάσει. Από την άλλη αν προηγηθεί το ΑΠΟΕΛ, θα είναι δύσκολα τα πράγματα για την ΑΕΛ».

Για το ντέρμπι Απόλλωνας – Ομόνοια:

«Η Ομόνοια βρίσκεται σε καλή ψυχολογική κατάσταση ενώ ο Απόλλωνας είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Είναι ένα ερώτημα αν η Ομόνοια θα καταφέρει να πάρει αποτέλεσμα απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα και από την άλλη αν ο Απόλλωνας θα πάρει τη νίκη στο ντέρμπι».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top