LIFESTYLE

Survivor: Ξεκίνησαν τα spoilers!

Survivor: Ξεκίνησαν τα spoilers!

Την Κυριακή 21/1 ξεκινάει και επίσημα πλέον το Survivor και όλοι θα είναι καθηλωμένοι να παρακολουθήσουν το πρώτο επεισόδιο από το ριάλιτι επιβίωσης...

Ο Τούρκος παραγωγός έκανε την αρχή με τα spoilers, διαρρέοντας μία φωτογραφία από το πρώτο αγώνισμα, μεταξύ Μαχητών και Διάσημων!

Στην αρχή το πρώτο επεισόδιο, ίσως να φανεί κάπως βαρετό, καθώς θα συστήνονται οι παίκτες και θα δούμε όλη την διαδρομή τους από την Ελλάδα στον Άγιο Δομίνικο, όμως την ώρα του αγωνίσματος θα ανάψουν τα αίματα και ένας παίκτης, ήδη από την πρώτη μέρα φαίνεται ότι θα κάνει αρνητική εντύπωση στο κοινό.

Ποια ομάδα που θα ξεχωρίσει στο πρώτο επεισόδιο;

Είναι η πρώτη μέρα στο αγώνισμα, που όλοι είναι ξεκούραστοι, φαγωμένοι και δεν έχουν αρχίσει να εξαντλούνται με αποτέλεσμα να δώσουν το 100% των δυνάμεων τους.

Το άγχος και η ένταση θα χτυπήσει "κόκκινο". Οι ομάδες θα ενωθούν αμέσως και ο ένας θα εμψυχώνει τον άλλον!

Το spoiler για την ομάδα που θα κερδίσει το αγώνισμα

Τα spoilers δεν θα μπορούσαν να μην κάνουν και πάλι την εμφάνισή τους, αφού αυτά ήταν που έδιδαν ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην διαδικασία.

Το Youweekly.gr λίγο πριν προβληθεί η πρεμιέρα του ριάλιτι δίνει το δικό του spoiler που αναφέρει πως οι Μαχητές είναι αυτοί που θα εξασφαλίσουν τη νίκη στο πρώτο αγώνισμα του Survivor.

Αυτό όμως είναι βασισμένο σε ρεπορτάζ. Μένει να δούμε αν θα επαληθευτεί!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top