ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ: Άρχισε η παράδοση των ψηφοδελτίων

ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ: Άρχισε η παράδοση των ψηφοδελτίων

Στην παρουσία και εκπροσώπου του ΟΑΣΕ, άρχισε το πρωί η παράδοση των ψηφοδελτίων για τις προεδρικές εκλογές από το κυβερνητικό τυπογραφείο. Σήμερα παραδόθηκαν τα ψηφοδέλτια για τις επαρχίες Λάρνακας και Αμμοχώστου καθώς και για τα εκλογικά κέντρα που θα λειτουργήσουν στο εξωτερικό.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Βοηθός Γενικός Έφορος Προεδρικής Εκλογής, προϊστάμενος της Υπηρεσίας Εκλογών Δημήτρης Δημητρίου, τα ψηφοδέλτια για τις υπόλοιπες επαρχίες θα παραδοθούν αύριο Τρίτη.

Ο κ. Δημητρίου είπε επίσης πως ο Γενικός Έφορος Προεδρικής Εκλογής Κυπριανός Κυπριανού είχε σήμερα συνάντηση με τους προεδρεύοντες του εξωτερικού, αύριο θα συναντηθεί με τους προεδρεύοντες στις επαρχίες Λάρνακας και Αμμοχώστου, την Τετάρτη με τους προεδρεύοντες στις επαρχίες Λεμεσού και Πάφου και την Παρασκευή με τους προεδρεύοντες στην επαρχία Λευκωσίας.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top