ΠΑΦΟΣ: Απολύθηκε ‘καντινιέρης’ σχολείου – Εξύβρισε τους μαθητές

ΠΑΦΟΣ: Απολύθηκε ‘καντινιέρης’ σχολείου – Εξύβρισε τους μαθητές

Ενέργησε άμεσα και αποφασίστηκα η Σχολική Εφορεία του σχολείου, όπου μαθητές και γονείς κατήγγειλαν τον κυλικειάρχη ότι εξύβρισε τους μικρούς.  

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα του «Φιλελεύθερου», μαθητές εξέφρασαν παράπονα στον καντινιέρη του σχολείου τους, ότι άργησε να προσέλθει στο πόστο του το διάλειμμα για να τους εξυπηρετήσει και αυτός αντέδρασε εξυβρίζοντας τους.

Οι μαθητές ενημέρωσαν τους γονείς τους για την υπόθεση και το θέμα έφτασε στην Σχολική Εφορεία, η οποία όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, ενήργησε άμεσα και με αποφασιστικότητα και ο καντινιέρης κλήθηκε να δώσει απαντήσεις.

Ο ίδιος φέρεται να παραδέχθηκε, με αποτέλεσμα η Σχολική Εφορεία να αποφασίσει την διακοπή του συμβολαίου του και να του επιβάλει μάλιστα και πρόστιμο 500 ευρώ.

Παράλληλα, προκήρυξε προσφορές για τη διαχείριση του κυλικείου.

*φώτο αρχείου

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Οι ΗΠΑ ετοιμάζονται να πλήξουν το Ιράν εντός ημερών - Νέες επιθέσεις του Ισραήλ στο Ιράν

LIVE: Οι ΗΠΑ ετοιμάζονται να πλήξουν το Ιράν εντός ημερών - Νέες επιθέσεις του Ισραήλ στο Ιράν

Σκηνικό γενικευμένης σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή - Ισραήλ και Ιράν συνεχίζουν τις εκατέρωθεν επιθέσεις ενώ αυξάνονται οι φόβοι για άμεση εμπλοκή των ΗΠΑ - Όλες οι εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE