Όπως τον Ουέλιγκτον…

Όπως τον Ουέλιγκτον…

Ήταν στην μπούκα της κριτικής, από αρκετούς οπαδούς της ΑΕΛ ο Αλνταϊρ. 

Γι αυτό και δεν θα λυπηθούν, για το ότι φεύγει από την ομάδα ο βραχύσωμος εξτρέμ, ο οποίος μετακομίζει σε ομάδα Β’ κατηγορίας της Πορτογαλίας. 

Την περσινή περίπτωση του Ουέλιγκτον, θυμίζει ο Αλνταίρ. 

Του έδιδε συνεχώς ευκαιρίες ο Πάμπος του Βραζιλιάνου επιθετικού, αλλά δεν μπορούσε με τίποτε να τον δικαιώσει, ειδικά στην υπόθεση σκοράρισμα. 

Ο Αλνταίρ δεν είναι σέντερ φορ, αλλά του έδωσε μεγάλη στήριξη ο Μπαλταζάρ, ωστόσο απογοήτευσε στα πλείστα παιχνίδια που χρησιμοποιήθηκε. Είτε σαν βασικός, είτε ερχόμενος από τον πάγκο. 

Το ποτήρι ξεχείλισε με την εικόνα που έβγαλε το περασμένο Σάββατο, στο  διάστημα που μπήκε αλλαγή στο παιχνίδι με την Ομόνοια. 

Με την έξοδο Αλνταίρ, θα μπορέσουν να εγγράψουν στο ρόστερ τον 27χρονο Ουρουγουανό σέντερ φορ Τεισέιρα. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κινήθηκε γύρω από το Κυπριακό, την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, αλλά και τον ευρύτερο γεωπολιτικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE