ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επίθεση από τους «Μαχητές» για το θέμα της ταυτοποίησης

Επίθεση από τους «Μαχητές» για το θέμα της ταυτοποίησης

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Ανόρθωσης εξέδωσαν ανακοίνωση, με την οποία εκφράζουν τον έντονο προβληματισμό τους για το πρόστιμο που επιβλήθηκε στην ομάδα τους από τον Αθλητικό Δικαστή για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα, στο οποίο ίσχυσε το νέο μέτρο της ΚΟΠ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των “Μαχητών”, από την οποία αφαιρέθηκαν κάποιες υβριστικές αναφορές για… ευνόητους λόγους:

“Ο Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσις Αμμοχώστου παρεμβαίνει μετά την γελοία απόφαση της κυπριακής οργάνωσης π……….. να τιμωρήσει την ομάδα μας στο παιχνίδι του τσιρείου στις 14.01.2018 με αφορμή πράξεις που συνέβησαν στην ανατολική.

Επιβεβαιωνόμαστε πλήρως ότι το σύστημα ταυτοποίησης σας ΑΠΕΤΥΧΕ παταγωδώς αλλά και οι σκοποί του δεν είναι η εξάλειψη του φαινομένου “βία στα γήπεδα”.

Καλούμε την ομάδα μας όπως ακολουθήσει τις νόμιμες διαδικασίες που έπληξαν το όνομα της και όπως αρνηθεί να πληρώσει το όποιο πρόστιμο της επιβλήθηκε χωρίς να έχει η ίδια την οποιαδήποτε ευθύνη.

Επίσης την καλούμε να άρει την εμπιστοσύνη της ΑΜΕΣΑ, προς το σύστημα διάθεσης των εισιτηρίων για τα εκτός έδρας παιχνίδια και να ζητήσει όπως ο έλεγχος της διάθεσης να επιστρέψει στα χέρια της.

Για να γίνουμε πιο σαφείς τα ερωτήματα είναι απλά:

•Πως γίνεται ο οργανισμός ο οποίος προ-πώλησε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από την ιστοσελίδα του 1308 εισιτήρια να τιμωρεί το Σωματείο Ανόρθωσις για πράξεις ατόμων που η ίδια η ομάδα δεν είχε την δυνατότητα να ελέγξει ;
•Ποιος μας εγγυάται και πως μπορεί να ελεγχθεί ότι τα συγκεκριμένα 1308 εισιτήρια κατέληξαν σε ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΕΣ ;
•Πως ξέρουμε πως κάποιοι εκ των 1308 δεν ήταν εντεταλμένοι να πλήξουν το σωματείο μας ;
•Ποιος ο σκοπός της ταυτοποίησης αν το σύστημα πάλι δεν μπόρεσε να ελέγξει και να συμμορφώσει τους 1308 ;
•Τελικά εξαλείφθηκε η βία ;

Πριν να εφαρμοστεί το πιο ΑΝΟΥΣΙΟ μέτρο στα κυπριακά γήπεδα η Ανόρθωση διέθετε τα εισιτήρια της σε κατόχους διαρκείας της ομάδας. Είτε αυτοί ήταν 700 για αρένα, είτε 1300 για τσίρειο, είτε 2000 για γσπ. Λόγω του συνολικού αριθμού εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας που υπερκάλυπταν κάθε ένα από τα πιο πάνω νούμερα δεν έμεναν εισιτήρια προς διάθεση πέραν των διαρκείας. Είτε αυτοί ήταν οργανωμένοι είτε ήταν ανοργάνωτοι. Ήξερε ότι τα συγκεκριμένα άτομα είναι ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΕΣ, που είχαν δώσει τα στοιχεία τους για να γίνουν κάτοχοι.

Λόγω της ανάγκης σας για “πράξεις”, ως συνήθως για το θεαθήναι και ελέω εκλογών, δημιουργήσατε το μεγαλύτερο σκάνδαλο όσον αφορά την ταυτοποιήση. Έχετε αποδείξει (για ακόμα μια φορά) ότι τα κίνητρα σας είναι οικονομικά και τα συμφέροντα που παίζονται μεγάλα. Το τελευταίο που σας νοιάζει είναι το άθλημα και τα γήπεδα που έχουν αδειάσει. Ενδεικτικοί είναι οι αριθμοί, που ποτέ δεν λένε ψέματα………………………………………………………………… Σε 7 παιχνίδια που ίσχυσε μέχρι σήμερα το “μέτρο” σας, έχουν πωληθεί μόλις 3560 εισιτήρια από τα 10800 διαθέσιμα. Το ποσοστό σας μόλις 30% και κάθε βδομάδα θα μειώνεται.

Καλούμε τους πάντες όπως αφυπνισθούν άμεσα, και κυρίως τα σωματεία που πλήττονται, παίρνοντας την κατάσταση στα χέρια τους. Πριν καταστρέψουν ότι απέμεινε από το άθλημα που ανήκει στις ομάδες και στον ΚΟΣΜΟ τους. Σε κανέναν ……………………. υπουργό και σε κανένα ………………………. της ομοσπονδίας.

ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΕΧΕΤΕ ΑΔΕΙΑΣΕΙ – Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΗΔΙΑΣΕΙ

Με εκτίμηση

Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου”.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top