ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έρχεται ο Κοφί και… τρέχουν να τελειώσουν την μεταγραφή!

Έρχεται ο Κοφί και… τρέχουν να τελειώσουν την μεταγραφή!

Στην Ανόρθωση αναμένουν από ώρας σε ώρας τον Γάλλο αμυντικό, Έρβιν Κοφί, έτσι ώστε να μπουν σε τελικές συζητήσεις μαζί του και να περάσει από τα ιατρικά.

Αν όλα πάνε καλά με τον ποδοσφαιριστή και συμφωνηθούν τα πάντα μεταξύ των δυο πλευρών εκτός συγκλονιστικού απροόπτου το απόγευμα της Πέμπτης (25/1) θα υπάρξουν και οι σχετικές ανακοινώσεις.

Στο στρατόπεδο της «Κυρίας» θέλουν όσο πιο νωρίς (ακόμη και σήμερα) να κλείσουν το κεφάλαιο Κοφί, καθώς μετά την αποδέσμευση Μπανταλόφσκι και την μεταγραφή Αμπντουλάχι Σιβού στην Μπούρσασμπορ ο Ισραηλινός τεχνικός έχει μείνει ουσιαστικά χωρίς δεξιό μπακ.

Στον Βαρωσιώτικο σύλλογο θέλουν να τρέξουν όλες τις σχετικές διαδικασίες με την μεταγραφή του Γάλλου αμυντικού, έτσι ώστε η Ανόρθωση να προλάβει να εγγράψει τον ποδοσφαιριστή στα μητρώα της ΚΟΠ μέχρι την Παρασκευή το μεσημέρι που έχει δικαίωμα για να μπορέσει να τεθεί στην διάθεση του Ρόνι Λέβι για το ματς με την Πάφο.

Τέλος να σημειώσουμε ότι ο Έρβιν Κοφί δεν θα πάρει θέση κοινοτικού στο ρόστερ της “Κυρίας” καθώς θεωρείται μεταγραφή κάτω των 22 και ως εκ τούτου ο Ρόνι Λέβι δεν θα αναγκαστεί να αφαιρέσει κάποιο άλλο ποδοσφαιριστή από το ρόστερ ή να δει κάποιο άλλο παίκτη να αποχωρεί πέραν του Άλβες που ενημερώθηκε ότι είναι εκτός πλάνων της ομάδας.

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Tελικός Champions League: Η Βασίλισσα Ρεάλ απέκτησε το 15ο αστέρι της!

Tελικός Champions League: Η Βασίλισσα Ρεάλ απέκτησε το 15ο αστέρι της!

Η Ρεάλ Μαδρίτης επιβεβαίωσε γιατί είναι η βασίλισσα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι επικράτησε με 2-0 της Ντορντμουντ στον τελικό του Champions League και σήκωσε στον ουρανό του Γουέμπλεϊ το 15ο τρόπαιο της!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top