ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λιλλήκας: Γιατί κατέληξε σε δύο υποψηφίους το κέντρο - 'Παιχνίδι με σημαδεμένη τράπουλα'

Λιλλήκας: Γιατί κατέληξε σε δύο υποψηφίους το κέντρο - 'Παιχνίδι με σημαδεμένη τράπουλα'

Μίλησε με τους νέους ο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Γιώργος Λιλλήκας. Σε μια ερώτηση ενός νέου ο υποψήφιος Πρόεδρος αποκάλυψε το παρασκήνιο πίσω από την επιλογή υποψηφίου στον κεντρώο χώρο.

Στην συνάντηση με τους νέους που έγινε στο Ξενοδοχείο Hilton Park και μεταδίδει ζωντανά το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου ο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Γιώργος Λιλλήκας αναφέρθηκε στην περίοδο όπου έγινε συζήτηση για να καταλήξουν τα κόμματα του κεντρώου χώρου σε ένα κοινό υποψήφιο.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Συμμαχίας Πολιτών με δική του πρωτοβουλία έγινε η συνάντηση του κεντρώου χώρου για εξεύρεση του υποψηφίου.

Στις συναντήσεις που ακολούθησαν ο κ. Λιλλήκας προχώρησε σε 3 προτάσεις:

Η πρώτη πρόταση ήταν να καθοριστούν οι βασικές αρχές του προγράμματος διακυβέρνησης πρώτού ξεκινήσει η συζήτηση για εξεύρεση υποψηφίου με την πρόταση του να απορρίπτεται.

Η 2η πρόταση αφορούσε να καταλήξουν στον υποψήφιο σε θέματα καταλληλόλητας και εκλεξιμότητας. Εκ νέου σύμφωνα με τον ίδιο η πρόταση του απορρίφθηκε.

Η 3η πρόταση του αφορούσε στον τρόπο που θα επιλεχθεί ο υποψήφιος. Έθεσε ακόμα και τον εαυτό του και τον Νικόλα Παπαδόπουλο εκτός όπως αναφέρει ο ίδιος και να καταλήξουν σε ένα τρίτο υποψήφιο που θα κατάφερνε να συνενώσει τον κεντρώο χώρο.

Καταλήγοντας αναφέρθηκε σε ένα «παιχνίδι με σημαδεμένη τράπουλα» η επιλογή του υποψηφίου του κεντρώου χώρου. Αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ακόμα και 2 εβδομάδες πριν οριστικοποιηθεί η υποψηφιότητα του έκανε νέες προσπάθειες προς τα κεντρώα κόμματα για εξεύρεση κοινού υποψηφίου που πάλι όμως δεν πραγματοποιήθηκε.

Δείτε στο βίντεο την δήλωση του Υποψηφίου Προέδρου κ. Λιλλήκα πατώντας εδώ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top