Απέρριψε μισό εκατομμύριο ο Αμπντελαουί και έκλεισε στη Στρόμγκοσετ!

Απέρριψε μισό εκατομμύριο ο Αμπντελαουί και έκλεισε στη Στρόμγκοσετ!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας vg.no, ο Μοσταφά Αμπντελαουί που ήταν σε επαφές με τη διοίκηση της Ανόρθωσης, υπέγραψε συμβόλαιο με τη Στρόμγκοσετ Νορβηγίας για τέσσερα χρόνια.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, είχε πολύ μεγάλη πρόταση με ετήσιες απολαβές μισό εκατομμύριο ευρώ από ομάδα του Κατάρ, αλλά και επαφές με άλλες ομάδες. Η προσφορά από την ομάδα του Κατάρ ήταν πολύ καλή, αλλά δεν του έδιναν συμβόλαιο μεγάλης χρονικής διάρκειας…

Στο ρεπορτάζ φιλοξενούνται και δηλώσεις του Αμπντελαουί, ο οποίος είπε:
«Το συμβόλαιο που μου προσφέρθηκε στο Κατάρ, ήταν σύντομης χρονικής διάρκειας. Θα αναγκαζόμουν και πάλι να βρω έναν καινούργιο σύλλογο σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αυτή τη στιγμή, δεν θέλω να πηγαίνω από σύλλογο σε σύλλογο».

Στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι ο Νορβηγός άσος ήταν πολύ κοντά στο να κλείσει στην Ανόρθωση, όμως έκανε πίσω λόγω της αβεβαιότητας που υπήρχε σχετικά με τις τραπεζικές εγγυήσεις.

Και προστίθεται πως πριν συμφωνήσει με τη Στρόμγκοσετ, ήταν σε επαφές με την Esteghlal του Ιράν με έδρα την Τεχεράνη που αγωνίζεται στο ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ.

Όπως ανέφερε ακόμη ο Αμπντελαούι: «Ήταν πολύ παράξενο για μένα, αφού υπήρξαν μέρη που δεν είχαν ακούσει ποτέ ξανά. Δεν ήξερα από πού να ξεκινήσω. Είχα καλές οικονομικά προτάσεις, αλλά δεν ένιωσα ότι το συνολικό πακέτο ήταν αρκετά ασφαλές, λαμβάνοντας υπόψη τα πάντα γύρω από το ποδόσφαιρο, την οικογένεια και ούτω καθεξής. Τα χρήματα δεν είναι το παν για μένα».

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό δημοσίευμα…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE