ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν ικανοποίησε τον Χατζηλούκα και ήδη κοιτάζει αλλού…

Δεν ικανοποίησε τον Χατζηλούκα και ήδη κοιτάζει αλλού…

Συνέχιζεται η προσπάθεια ενίσχυσης της Δόξας Κατωκοπιάς, με τον προπονητή της ομάδας Λούκα Χατζηλούκα, να έχει… “αντίπαλο” το χρόνο, αφού σε λίγες ημέρες ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος και “τρέχει” να προλάβει.

Όμως οι “πράσινοι” δεν πρόκειται να πάρουν… “γουρούνι στο σακί”, αφού αναζητούν έναν παίκτη για τη “γραμμή κρούσης”, που θα έρθει με την προοπτική να δώσει το κάτι παραπάνω, για να βοηθήσει την ομάδα στο σκοράρισμα στο υπόλοιπο της σεζόν.

Η περίπτωση του Γουότστερ τελικά “ναυάγησε”, αφού δεν έπεισε τον Κύπριο τεχνικό πως είναι ο παίκτης που θα κάνει τη διαφορά στην επίθεση και πλέον, από το “μικροσκόπιο” του θα περάσει ένας άλλος ξένος στράικερ και μόνο αν ικανοποιήσει θα αποκτηθεί.

Στο μεταξύ, εκτός πλάνων από το παιχνίδι με την ΑΕΚ στην “Αρένα” (31/01) είναι ο τραυματίας Ρεδόνδο, ο οποίος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, ενώ από τραυματισμό ταλαιπωρείται και ο Πουτζιουρής, όμως εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα βρίσκεται στις επιλογές της τεχνικής ηγεσίας για το ματς της 22ης αγωνιστικής.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Η Κύπρος απαιτεί, οι δολοφόνοι στο σκαμνί» - Διαμαρτυρία έξω από τη Νομική Υπηρεσία για τον Θανάση Νικολάου

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Σήκωσε το Κύπελλο ο μικρός Λουκάς: Η συγκινητική ανάρτηση του πατέρα του - Δείτε εικόνες και βίντεο

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Τα τελευταία λόγια της 40χρονης πριν τη δολοφονήσει ο 50χρονος - Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση

Λάκης Γαβαλάς: Απατεώνες με ράσα, δεν είναι μοναχοί αυτοί - Με ποινικό μητρώο ο ιερωμένος που τον έβρισε



ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

Την ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την διάρκεια ομιλίας του στη Γιορτή της Πολύτεκνης Μάνας στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top