Μετά που έφυγε από τα κατεχόμενα ο πρώην ΑΕΛίστας, βρίσκει νέα ποδοσφαιρική «στέγη»

Μετά που έφυγε από τα κατεχόμενα ο πρώην ΑΕΛίστας, βρίσκει νέα ποδοσφαιρική «στέγη»

Ο Εμανουέλ Σάρκι είναι παρελθόν εδώ και μέρες από την ομάδα των κατεχομένων, Küçük Kaymaklı.

Ο πρώην παίκτης της ΑΕΛ Λεμεσού, σύμφωνα με ξένο δημοσίευμα, είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο της ομάδας της Πολωνίας, Drutex-Bytovia.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Πολωνική ομάδα έχει στο στόχαστρο της τρεις ποδοσφαιριστές και ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο Εμμάνουελ Σάρκι, χαρακτηρίζοντας τον συγκεκριμένο επιθετικό ως τον πιο γνωστό της χώρας, μιας και είχε αγωνιστεί στην Πολωνία και τη Βίσλα για μία τριετία.

Το δημοσίευμα αναφέρει την ΑΕΛ ως την τελευταία του ομάδα επαγγελματικά ότι αγωνίστηκε, ενώ δεν γίνεται καμία αναφορά από το πέρασμα του στα κατεχόμενα.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Μπορεί στο 16ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα να μην βρέθηκαν ποτέ μαζί στο ίδιο βήμα, όμως όσοι παρακολουθούν προσεκτικά τις πολιτικές κινήσεις σε Λευκωσία και Πινδάρου, δύσκολα αγνοούν το πολιτικό υπονοούμενο πίσω από τις τοποθετήσεις του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη και της προέδρου του ΔΗΣΥ, Αννίτας Δημητρίου.